Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Dailes teātra sezona noslēgsies ar rokoperu "Izredzētais" un balli

LETA, 05.06.2007. 11:33

Dailes teātra sezona noslēgsies 13.jūnijā ar Normunda Beļska un grupas "Jumprava" rokoperu "Izredzētais" un balli "Kā vecos labos laikos...", informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.
Sezonas noslēguma balles Dailes teātrī kļuvušas par jauku, skatītāju iemīļotu tradīciju. Šogad ballē "Kā vecos labos laikos..." būs iespēja tikties ar "Mūžīgo unisonu" jeb aktieriem Jāni Paukštello, Andri Bērziņu un Vari Vētru un "Mīlas metronomu" - aktieriem Hariju Spanovski, Juri Frinbergu un Andri Morkānu.

Nākamā Dailes teātra sezona sāksies septembra sākumā - 4.septembrī, 5.septembrī, 6.septembrī un 7.septembrī plānotas rokoperas "Izredzētais" izrādes. Uz tām, kā arī uz rokoperas izrādēm oktobrī un novembrī biļetes iespējams iegādāties jau patlaban.

Savukārt vasarā ar Dailes teātri varēs tikties 4.augustā Cēsīs, kur Cēsu Mākslas festivālā teātris aicināts piedalīties ar vairākiem pasākumiem, kuru vidū būs arī Māras Zālītes un Ulda Marhilēviča traģikomiskās dziesmuspēles "Tobāgo!" pēdējā izrāde.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV