Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

30.gs picas piegāde MTV

Sadarbībā ar MTV, 11.04.2007. 11:30

MTV no 9. aprīļa sāk demonstrēt 30.gs animācijas seriālu FUTURAMA. Seriāla autors ir „The Simpsons” radītājs un neskaitāmu Emmy balvu laureāts Mets Gronings.
30.gs picas piegāde MTV

Galerijas:

1999.gada 31.decembris, Ņujorka, nožēlojamais picas piegādātājs Frajs (25 gadi), kurš strādā Panucci picērijā, sava bosa uzdevumā dodas uz uzņēmumu „Lietišķā Kriogēnika“, Frajs sēžas uz sava riteņa un minas, minas, minas pa Ņujorkas ielām, lai spētu picu piegādāt vēl siltu un smaržīgu. Kad Frajs nonāk pie uzņēmuma parādes durvīm, viņš, kārtīgs jauns cilvēks būdams, uzmanīgi atver durvis un dodas iekšā. Telpā neviena nav, tikai stikla veidnes, kurās atrodas sastinguši cilvēku ķermeņi. Frajs paskatās piegādes lapā un redz, ka pasūtītājs nav reāli mūsu laikā eksistējoša būtne. Redzot pasūtītāja vārdu, Frajs kļūst pavisam izmisis, jo saprot, ka kārtējo reizi ir piečakarēts.

Sapratis, ka atkal kļuvis par kāda jokdara upuri, Frajs mierīgi apsēžas krēslā un iemalko pasūtītājam vesto dzērienu. Kas gan viņam cits atliek? Te pēkšņi Fraja krēls sašūpojas un viņš iekrīt kādā atvērtā stikla veidnē, tās vāks aizkrīt ciet un ‚taimeris‘ pats uzgriež „1000 gadi“. Frajs atmostas jau 2999.gadā. Paskatoties pa logu, Frajs redz futūristisku brīnumzemi, kas tagad saucas Jaunņujorka, tā ir zeme, kas pilna brīnummašīnu un gaisa kuģu. Viņu jaunajā pasaulē 21.gs pašās beigās sveic Leila – izskatīga un formīga vienacaina meitene no kādas pavisam tālas planētas. Leila Frajam veic DNS testu un secina, ka Frajam jaunajā pasaulē ir vēl kāds dzīvs radinieks, tas ir viņa devītās pakāpes brāļa dēls profesors Hūberts Farnsvorts. Nākamais pārbaudījums – Leila pieslēdz Fraju ierīcei, kas nosaka katra indivīda vietu sabiedrībā un ... Frajs ‚izsamist‘ vēl vairāk, uzzinot, ka arī jaunajā apsaulē, 1000 gadu nākotnē, viņš visu dzīvi pavadīs kā piegādes zēns!

Vai tiešām Frajs jaunājā pasaulē, Jaunņujorkā, 1000 gadu tālā nākotnē būs tikpat nožēlojams, kā iepriekšējā dzīvē? Vai Jaunņujorkā ir tās pašas problēmas sabiedriskajā, mīlas un darba dzīvē, kas bija vecajā, labajā un parastajā Ņujorkā?

Atbildes uz šiem nākotnes jautājumiem meklējiet „The Simpsons“ radītāja Meta Groninga jaunajā futūristiskajā animācijas filmā „FUTURAMA“ katru darba dienas vakaru 21:00 „MTV Latvija“.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV