Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ķīpsalā sākas izstāde un gadatirgus "Vasaras svētki dārzam"

LETA, 07.06.2007. 11:08

No šodienas līdz 10.jūnijam starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks izstāde un gadatirgus "Vasaras svētki dārzam", informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" mediju koordinatore Inese Libere.
Ķīpsalā sākas izstāde un gadatirgus "Vasaras svētki dārzam"
Apmeklētāji izstādē varēs atrast jaunas ziedu šķirnes, stādus, krāšņumaugus, košumkrūmus un dārza mēbeles.

Tāpat izstādē varēs iegādāties videi draudzīgus bioloģiskos augu aizsardzības līdzekļus, saņemt speciālistu konsultācijas un nolūkot jaunu dārza tehniku.

Lai izstādes apmeklētājiem palīdzētu uzburt ziedošu dārzu, Latvijas labākie stādu audzētāji piedāvās aplūkot un iegādāties stādus, krāšņumaugus un košumkrūmus. Ar izaudzēto produkciju iepazīstinās uzņēmumi "Rose Service", "Stādaudzētava Blīdene", "Ķikši", "Zaļais serviss", "Lēpes", "Dārzs", "Meristēmas" un stādaudzētava "Bērziņi".

Ķīpsalas apmeklētājus priecēs arī daudzveidīgais noformējums, ko būs veidojis Nacionālais botāniskais dārzs un uzņēmumi "Pulksteņa ezers", "Kedainiu siltnamiai" un "Bērziņi".

Ķīpsalā izvietotajā ziedu ekspozīcijā būs apskatāma lielziedu īrisu izstāde, kuru rīko dārza centrs "Hedera" sadarbībā ar Latvijas Gladiolu draugu klubu. Izstādē būs apskatāmas Latvijas selekcionāru izveidotās īrisu šķirnes visā savā daudzveidībā.

Lai dārzu padarītu ne tikai ziedošu, bet arī ērtu atpūtai, noderēs dārza mēbeles, lapenes, šūpoles, sētiņas un grila namiņi, ko Ķīpsalā piedāvās pazīstamie uzņēmumi "JMK Lux", "Līdums", "CED", "Radi" Tukumā un "Lotan".

Tāpat omulīgākam dārza iekārtojumam noderēs pinumi, podi, keramikas un koka izstrādājumi, kas būs atrodami amatnieku gadatirgū turpat izstādē "Vasaras svētki dārzam".

9.jūnijā un 10.jūnijā Ķīpsalā notiks "Schaller" grila festivāls, kur izstādes apmeklētāji atsevišķā nojumē varēs baudīt uz iesmiem ceptu gaļu, iegādāties Latvijas gaļas ražotāju produkciju un iepazīties ar iespējām garšīgi pagatavot gaļu.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV