Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Svētdienas pasākumi pašiem mazākajiem

easyget.lv, 07.06.2007. 18:30

Jūnijā, ik svētdienu pulksten 12.00 Liepājas leļļu teātris aicina bērnus uz interesantiem pasākumiem Jūrmalas parka bērnu laukumā. Pagājušajā svētdienā bērni gāja ciemos pie Vasariņas un tikās ar Saulīti, šo svētdien, 10.jūnijā mazie veidos taureņu dārzu un tiksies ar Pētnieku Botāniķi, bet 17.jūnijā dziedās Līgo dziesmas un mācīsies saulgriežu rotaļas.
Svētdienas pasākumi pašiem mazākajiem
Šo svētdien bērnu laukumā darbosies Pētnieks Botāniķis (aktrise Signe Apse). Viņš dosies medīt un pētīt krāsainos vasaras tauriņus un kukaiņus. Ainas Apenas vadītā deju grupa  bērniem mācīs vardīšu un kukaiņu dejas, bet Raibā Mārīte (Lita Belte) un Zaļais Sienāzītis (Inese Beltes) vadīs radošas darbnīcas, kurās tiks veidoti krāsaini taureņi un vēlāk milzīgs taureņu dārzs. Pasākuma noslēgumā iecerēta arī tauriņdisenīte un rotaļas.

Arī turpmākajās vasaras svētdienās (jūlijā un augustā) pulksten 12.00 Jūrmalas parka bērnu laukumā pašus mazākos gaida dažādas rotaļas un piedzīvojumi.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV