Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Galerijā "Māksla XO" apskatāma Valtera Kiršteina dizaina objektu izstāde "Solo - Zemūdeņu Karš. Epizode 6"

easyget.lv, 12.04.2007. 09:00

Izstādes pamatā ir dizaina objekti, kuru galvenā funkcija nav noderīgums sadzīvē, tieši pretēji - tie ir veidoti kā antitēze funkcionalitātei. Autoru Valteru Kiršteinu interesē nevis funkcionālais, bet mākslas dizains.
Galerijā "Māksla XO" apskatāma Valtera Kiršteina dizaina objektu izstāde "Solo - Zemūdeņu Karš. Epizode 6"

Galerijas:

"Zemūdeņu kari" Latvijā aizsākās 1995.gadā, kad Latvijas Mākslas akadēmijas Funkcionālā dizaina nodaļas absolventi Valters Kiršteins un Egils Mednis Reiterna namā sarīkoja diplomdarbu izstādi ar nosaukumu "Zemūdeņu karš". Turpmākajos gados abi mākslinieki, sadarbojoties arī ar citiem kolēģiem, izvērsa "Zemūdeņu karus" vairākās epizodēs.

"Zemūdeņu karu" sesto epizodi dizaina mākslinieks Valters Kiršteins veidojis viens. Pats uzskata, ka pašreizējais laiks ir pārejas posms viņa daiļradē, tāpēc arī bijusi vēlme sarīkot personālizstādi. Mākslinieks apstiprina, ka "Zemūdeņu kariem" sekošot turpinājumi.

Izstāde "Solo - Zemūdeņu Karš. Epizode 6" galerijā "Māksla XO" būs skatāma līdz 1. maijam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV