Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Tuvojās autoizstāde “Baltic International Motorshow Riga 2007”

easyget.lv, 13.04.2007. 12:00 | komentāri (3)

Par godu izstādei, vakar “Hansabankas” centrālajā ēkā mediju žurnālistiem tika dota iespēja piedalījās informatīvā un piedzīvojumiem bagātā pasākumā, kurš sākās ar sarunām par izstādi un tās gaidāmajiem jaunumiem un beidzās ar jaunāko auto izmēģinājuma braucieniem Spilves lidlaukā.
Tuvojās autoizstāde “Baltic International Motorshow Riga 2007”

Galerijas:

Šoreiz visiem jau labi pazīstamā Starptautiskā automobiļu izstāde Rīga “Auto” ir mainījusi savu nosaukumu uz “Baltic International Motorshow Riga 2007”. Izstādes būtību, protams, tas nemaina un pēc organizatoru solījumiem, šogad tā būšot plašākā automobiļu ekspozīcija visu Baltijas valstu autoizstāžu vēsturē.

Izstādē vienkopus būs skatāmi vairāk nekā 35 vieglo un 10 komerctransporta marku jaunākie un populārākie modeļi, no kuriem lielāko daļu varēs arī uzreiz iegādāties par īpaši izdevīgām izstādes cenām un apmaksas noteikumiem. Šobrīd līgumus par dalību izstādē jau parakstījuši šādu automobiļu marku pārstāvji: “Alpina”, “Aston Martin”, “Cadillac”, “Chevrolet”, “Chrysler”, “Citroen”, “Corvette”, “DAF”, “Dodge”, “Fiat”, “Ford”, “Hummer”, “Isuzu”, “Iveco”, “Jaguar”, “Jeep”, “KIA”, “Lada”, “Land Rover”, “Lexus”, “MAN”, “Maz”, “Mazda”, “Mercedes Benz”, “Mini”, “Nissan”, “Opel”, “Peugeot”, “Porsche”, “Renault”, “Rolls Royce”, “Scania”, “Seat”, “Ssang Yong”, “Subaru”, “Suzuki”, “Škoda”, “Toyota”, “Volkswagen”, “Volvo”.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ne tikai ar plašu visdažādāko mūsdienu automobiļu piedāvājumu, bet arī apskatīt unikālus automobiļus, kurus visticamākais nekad neieraudzīsiet uz koplietošanas ceļiem – itāļu dizaina leģendas “Pininfarina” konceptauto “Ferrari rossa” un jauno latviešu rallija auto “OSCar O3” – tas noteikti jāredz!

Turpmāk autoizstāde “Baltic International Motorshow” notiks ar trīs gadu intervālu un katru gadu citā Baltijas valstī. Šogad, izņēmuma kārtā, izstāde norisināsies arī Viļņā, taču turpmāk katru gadu visā Baltijas reģionā būs tikai viena autoizstāde – 2008. gadā Tallinā, 2009. gadā Viļņā un tikai 2010. gadā atkal Rīgā. Tas nozīmē, ka autokoncerni būs vairāk ieinteresēti tajās krāšņi piedalīties ar pašām aktuālākajām pirmizrādēm. Lielisks piemērs ir “Pininfarina” dalība šī gada autoizstādē, jo uzņēmums līdz šim piedalījies tikai autoindustrijas vadošajos autošovos Ženēvā, Frankfurtē, Detroitā u. c.

Autoizstāde “Baltic International Motorshow Riga 2007” interesentiem būs pieejama no 24. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV