Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Amatnieku svētki-konkurss „Namdaris līgo” 2007

easyget.lv, 13.06.2007. 16:35

22.jūnijā Līvu laukumā notiks otrie amatnieku svētki – konkurss „Namdaris līgo”. Šā gada konkursa tēma – bērnu rotaļlietas.

Pagājušajā gadā Kronvalda parkā uzsāktais projekts „Namdaris līgo” šogad notiks Līvu laukumā. Projekta ietvaros pasākuma dalībnieki – amatnieki ielīgos Jāņus, izgatavojot lielformāta rotaļlietas bērniem, kuras vēlāk tiks nodotas Rīgas bērnu namiem.

Amatnieki konkursā cīnīsies par lielo konkursa „Namdaris līgo” balvu, kas sarūpēta ar lielveikalu tīkla „K-Rauta”, Bosch un EmiLux atbalstu. Konkursa uzvarētājs tiks sumināts uz Zāļu tirgus skatuves Doma laukumā. Šī gada svētku-konkursa „Namdaris līgo” idejas realizēšanā iesaistīsies arī nozares profesionāļi – Latvijas Amatniecības kameras biedri.

Šobrīd vēl ikvienam ir iespēja pieteikt savu līdzdalību projektā - līdz 15.jūnijam sazinoties ar svētku organizatoriem SIA Untitled – Aigaru Vilcānu (mob.: 26198354; e-pasts: aigars@untilted.lv).

„Esam īpaši domājuši par saistoša un aktuāla konkursa objekta izvēli. Šogad namdari sacentīsies bērnu interešu attīstības rotaļlietu izveidē, kas ir ne tikai kvalitatīvs un pozitīvs ieguldījums nākotnē, bet arī izaicinājums amatniekiem – nepieciešama gan augsta tehniskā precizitāte, materiālu kvalitāte, gan arī liela kreativiāte un inovitāte. Bērni ir prasīga un dinamiska mērķgrupa, tomēr ik ieguldījumam, kas vērsts uz bērnu aktīvu atpūtu brīvā dabā, ir milzu vērtība”, atzīst projekta vadītājs Aigars Vilcāns.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV