Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Segliņš: Grautiņiem atkārtojoties, policijas vadība zaudēs amatu

LETA, 16.01.2009. 21:01

Ja vēlreiz atkārtosies līdzīgi grautiņi, kādi notika 13.janvārī Vecrīgā, tad tā būs pēdējā policijas vadības darba diena, šodien pēc Nacionālās drošības padomes (NDP) sēdes žurnālistiem sacīja iekšlietu ministrs Mareks Segliņš (TP).

Segliņš izvairīgi komentēja, vai ir jau skaidrība par Vecrīgas grautiņu iemesliem, norādot, ka "šādiem paziņojumiem vēl nav īstais laiks".

Pēc NDP sēdes, kas ilga vairāk nekā četras stundas, sēdes dalībnieki sniedza skopus komentārus par pārrunāto, uzsverot, ka šāda informācija ir konfidenciāla.

Ārlietu ministrs Māris Riekstiņš (TP) norādīja, ka sēdes locekļi bijuši vienisprātis par Latvijas dalības starptautiskajās misijās turpināšanu, kā arī Latvijas vēstniecību ārvalstīs darba nodrošināšanu, neskatoties uz finansiālo situāciju.

Kā ziņots, Ministru prezidents Ivars Godmanis (LPP/LC) iepriekš kategoriski noraidīja jebkādus pārmetumus policijai saistībā ar Vecrīgā notikušajiem grautiņiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV