Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Piektdien Rīgā sastapsiet Mīlestības svētku vēstnešus – Staburadzes Amorus

Maija Dulle, 12.02.2009. 16:04

Piektdien, 13. februārī, sagaidot Valentīna dienu, Vecrīgas un Rīgas ielās būs sastopami mīlestības svētku vēstneši  - Staburadzes Amori, kas romantisko svētku svinētājiem būs sagatavojuši patīkamu pārsteigumu - Staburadzes torti, kas gatavota īpaši šim gadījumam.

„Valentīna diena nenoliedzami ir vieni no tiem gada svētkiem, kad pieaug pieprasījums pēc Staburadzes tortēm. Torte ir svētku sastāvdaļa, kas palīdz radīt patīkamu un romantisku gaisotni, veicina draudzīgas un mīļas sarunas, mūs palutina un liek justies neikdienišķi" stāsta Sanita Erdmane, Staburadzes mārketinga vadītāja. „Valentīna diena ir mīlestības svētki, kad mēs ciešāk nekā ikdienā samīļojam mīļotos un tuviniekus. Cenšamies viņus pārsteigt, visbiežāk ar kaut ko garšīgu, tādēļ arī Staburadze šajā dienā lutinās savus kārumniekus un kārumnieces."

Staburadzes Amoriņi būs sastopami piektdien Vecrīgā uz Vaļņu ielas, pie slavenās mīlnieku tikšanās vietas - Laimas pulksteņa un laukumā pie tirdzniecības centra Origo no plkst. 16:00 - 19:00.

Staburadze piedāvā plašu toršu, našķu un kūciņu sortimentu svētkiem un patīkamiem brīžiem ikdienā. Pārsteigums Valentīna jeb sirsniņdienā - arī Staburadzes tortes tiks pie sirsniņu dekoriem. Nemainīgi iecienītākās Staburadzes tortes ir klasiskās vērtības - "Cielaviņa", "Roko", kā arī jaunie produkti "Dolce Vita" un "Skudrupūznis".

Par "Staburadzes konditorejas" gardumiem plašāku informāciju meklējiet: www.staburadze.lv

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV