Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Zatlers premjera amata kandidātu plāno nosaukt ceturtdien

LETA, 24.02.2009. 17:19

Ceturtdien, 26.februārī, Valsts prezidents Valdis Zatlers plāno nosaukt Ministru prezidenta amata kandidātu, aģentūru LETA informēja prezidenta preses sekretāre Ilze Rassa.

Savukārt rīt, 25.februārī, Zatlers tiksies ar premjera amata kandidātiem.

Rassa gan pagaidām nesniedza sīkākus komentārus, vai Zatlers tiksies tikai ar partiju izvirzītajiem kandidātiem, taču norādīja, ka prezidenta viedoklis par bezpartejisku premjeru nav mainījies, proti, politiskās partijas patlaban nav nonākušas tādā krīzē, lai nespētu izvēlēties premjeru no sava vidus.

Kā ziņots, partija "Jaunais laiks" kā savu Ministru prezidenta amata kandidātu nosaukusi Eiropas parlamenta deputātu Valdi Dombrovski (JL), Tautas partija - reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Edgaru Zalānu (TP), apvienība "Saskaņas centrs" - Saeimas deputātu Jāni Urbanoviču, savukārt LPP/LC - līdzšinējo Ministru prezidentu Ivaru Godmani (LPP/LC).



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV