Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Aldaris" arī turpmāk atbalstīs hokeju

Lelde Drozdova-Auzāne, 04.03.2009. 15:42

Latvijas lielākā alus darītava „Aldaris” šogad Latvijas hokeja attīstības veicināšanai ziedojusi 45 tūkstošus latu.

Ziedojuma izlietojuma mērķis – atbalstīt Latvijas valstvienības gatavošanos Pasaules Čempionātam, pārbaudes spēlēm un līdzdalībai Starptautiskos turnīros, kā arī atbalstīt U-18 un U-20 izlases un Latvijas meistarsacīkšu sarīkošanu virslīgā jauniešiem.

"Aldara" sadarbība ar Latvijas Hokeja federāciju tika uzsākta 2002.gadā, un līdz šim alus darītava hokeja attīstībai Latvijā jau ziedojusi aptuveni 300.000 LVL. Pēdējos gadus „Aldaris” ir bijis Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsponsors.

„Latvijā vārdiem "hokejs" un "Aldaris" ir izveidojušās stabilas asociācijas. Tie ir demokrātiski - vieno un iepriecina cilvēkus neatkarīgi no to sociālā stāvokļa, ienākumiem un tautības. Mēs patiesi lepojamies, ka  Latvijas hokejistu sniegumā būs neliela daļa arī "Aldara" ieguldījuma”, atzīst „Aldaris” izpilddirektors Thomas Panteli.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV