Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Aldaris” piegādās dzērienus „Arēnai Rīga”

Lelde Drozdova-Auzāne, 06.03.2009. 11:37

Latvijas lielākā alus darītava „Aldaris” vienojusies ar „Rīgas Banketu servisu” par alus, sidra un ūdens piegādi un izplatīšanu multifunkcionālajā hallē „Arēna Rīga”.
„Aldaris” piegādās dzērienus „Arēnai Rīga”

„Latvijas mucu alus segmentā „Arēna Rīga” ir viens no lielākajiem spēlētājiem. Turklāt dažu gadu laikā tā ir kļuvusi par atpazīstamu izklaides un centrālo hokeja fanu pulcēšanās vietu, bet „Aldarim” un hokejam gadu laikā izveidojušās īpašas draudzības saiknes. Tas bija papildu pamudinājums, kādēļ vēlējāmies būt pārstāvēti Arēnā,” norāda „Aldaris” izpilddirektors Thomas Panteli.

„Aldaris” par galveno uzdevumu izvirzījis Arēnas apmeklētāju apkalpošanas servisa paaugstināšanu. „Būsim atraktīvi un piedāvāsim jaunus risinājumus klientu apkalpošanas jomā. Turklāt jau drīzumā Arēnas apmeklētājiem būs iespēja baudīt mīļoto miestiņu jaunajā Arēnas „Aldara” bārā,” norāda VRB (viesnīcu, restorānu un bāru) pārdošanas nodaļas vadītājs Māris Visočanskis.

Arēnā tiks uzstādītas speciālas izlejamā alus iekārtas, kas būs jaudīgākas un tādējādi varēs apkalpot vairāk klientu īsākā laika periodā. Tāpat mūsu klientiem piedāvāsim iespēju dzērienus iegādāties dažāda tilpuma glāzēs, lai varētu apmierināt jebkura vēlmes. Piedāvāsim arī tādu jauninājumu kā klienta apkalpošana just in time, proti, pārdevēji ar speciāli aprīkotām mugursomām piegādās iemīļotos dzērienus pat hokeja spēles karstākajā brīdī.

„Alus mīļotāji Arēnā varēs baudīt mūsu lepnumu – „Aldara Luksus” alu, kas ieguvis Zelta medaļu prestižajā "World Beer Cup" konkursā, ko alus pasaulē var pielīdzināt, piemēram, Latvijas izlases uzvarai pasaules čempionātā hokejā,” atklāj „Aldaris” Ražošanas un TA departamenta direktore Ināra Šure.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV