Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Noslēdzies „The CITY – pilsētvides kultūras festivāls”

Agnese Nikolajeva, 16.03.2009. 17:14 | komentāri (2)

Sestdien, 14.martā klubā „Essential” notika „The CITY – pilsētvides kultūras festivāla” noslēguma pasākums un apbalvošanas ceremonija, kurā tika apbalvoti labākie mākslinieki septiņās kategorijās – MC, Beatbox, Breakdance, Hip Hop dance, Graffiti, Pilsētvides foto un Pilsētvides video.
Noslēdzies „The CITY – pilsētvides kultūras festivāls”

Galerijas:

Par labākajiem tika atzīti: kategorijā MC - SplasH, Pionieris un Chrystal, kategorijā Betabox – Dr. Udzi-Udzi, Byk, Wiketron, kategorijā Breakdance – Kola-one, Leonīds, Tequila, kategorijā Hip Hop dance – M2theK, Juris, Kristīne, kategorijā Graffiti – Dilonis, Klauss, Kiwentigo, kategorijā Pilsētvides foto – Dyman, Tanya.Ark, Anna un kategorijā Pilsētvides video – Cēsu Grēks, Antonio, iHc. Eiropas Komisijas Pārstāvniecības Latvijā simpātiju balvu ieguva kategorijas Pilsētvides foto dalībniece Lelde Garanča. Festivāla atbalstītāja ADIDAS Originals specbalvas ieguva Klauss (Graffiti) un Tanya (Pilsētvides video). Konkursa uzvarētāji tika noteikti kopējā žūrijas un interneta balsojumā.

Noslēguma pasākumu vadīja „MTV Latvija“ vīdžeja Žanete Skarule, kā īpašies viesi uzstājās Ozols, Nātre un Rays un grupa Apofeoz Sound System. Lielisku sniegumu rādīja mazākās festivāla dalībnieces - Keita & Megija no Veizāna deju skolas. Pasākumā uzstājās arī deju grupas „Soul Sisters“, „JAM Style“, „Skefolt“, „NIGHT&DAY“, deju studija „Pro-X“, grupa „Beatbox INC“, „Ketta & The Deep Production“, Gacho, „RAF Crew“, MC Klava, „Retro MC`s“ un citi mākslinieki.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivāls” norisinājās sākot no šī gada 9.februāra līdz 14.martam, taču festivāla mājaslapa www.thecity.lv turpinās darboties arī turpmāk, gada garumā atspoguļojot visās kategorijās esošos un nākamos pievienotos darbus. Festivāla ideja ir atspoguļot kopējo urbānās kultūras attīstību Latvijā, meklēt un parādīt jaunos un talantīgos jauniešus. Festivāla mērķis ir apvienot latviešu un krievu pilsētvides pārstāvošos jauniešus kopējā festivālā, popularizējot un attīstot viņu intereses mūzikā, dejā un radošo aktivitāšu jomā.

„The CITY – pilsētvides kultūras festivālu“ organizēja biedrība „Ritma Institūts“ sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā un ADIDAS Originals.

Video no pasākuma:




Foto: Santa Liepa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV