Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Kārtējais Vanšu tilta šovs

easyget.lv, 16.04.2007. 09:45 | komentāri (26)

Svētdiena ap plkst. 19.00 ierastā vakara satiksme pār Vanšu tiltu tika pārtraukta apmēram uz divām stundām. Pirmais, kas sastrēguma upuriem nāca prātā bija – avārija, taču paverot skatienu uz Vanšu tilta vantīm, viss kļuva skaidrs – pa vantīm pīto ceļu savā krimināllietas ceļojumā bija devies kārtējais melnās slavas tīkotājs.
Kārtējais Vanšu tilta šovs

Galerijas:

Divu stundu ilgā drūzmēšanās bija radījusi pamatīgu sastrēgumu un tikai ap plkst. 20.40 operatīvo dienestu darbiniekiem izdevies ar pacēlāja palīdzību nocelt Vanšu tilta vantīs uzkāpušo vīrieti. Satiksme tika atjaunota, bet “vakara varonis” tika nogādāts policijas iecirknī, lai noskaidrotu viņa personību. Protams, arī šajā gadījumā tiks lemts par kriminālprocesa sākšanu.

Kā zināms šis nebūt nav pirmais mēģinājums uzkāpt pa vantīm un neskatoties uz to, ka pērn Rīgas iedzīvotāji piedzīvoja vēl vismaz trīs šādus šovus, Rīgas dome vēl joprojām nav radusi risinājumu, kā norobežot Vanšu tilta vantis, lai līdzīgi mēģinājumi vairs neatkārtotos.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV