Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Komentāri rakstam: Latvijas karavīri atgriežas no Irākas

jaunākie lejā

I.T.Warpath 20.06.2007. 12:23

Slava, slava mūsu militārajām prostitūtām!!!

Bušs » I.T.Warpath 20.06.2007. 12:33

Klau, tu gan neesi normāls, kāpēc gan cilvēki nevarētu darīt to, ko uzskata par savu izaicinājumu, prostitūta ir vairāk tāds kā lamu vārds, un šoreis par šadu izteicienu nākas vilties par tavu intelektu

pozitivais 20.06.2007. 12:46

sarunasim ta, kad no si briza cilveki varetu censties visa saskatit kaut ko labu, interesantu, aizraujosu, smiekligu un tam lidzigi. tas nav tik gruti. vienkarsi no - japarsledzas uz + :)

kareivis 20.06.2007. 13:26

I.T.Warpath - tev ir kāds pazīstams draugs, paziņa vai brālis kurš ir militārists?

I.T.Warpath » Bušs 20.06.2007. 17:58

Tie zaldātiņi visi ir pērkami! Tas taču ir naudas dēļ. Ja nemaksātu, vai tad uz turieni dotos? NICINU ALGOTŅUS!!! Par labu samaksu viņi pavērsīs stobrus arī pret savu tautu! Un tad es gribētu redzēt jūsu pārsteigtos ģīmjus. Interesanti, cik viņiem būtu jāsamaksā, lai viņi savu tēvu, māti un piederīgos pie sienas "piekniedētu"? Cik, lai "piekniedētu" tevi?

Pārsteigtais » I.T.Warpath 20.06.2007. 18:39

Esmu patiešām pārsteigts, kā Tu bez pierādījumiem apmelo cilvēkus. Manuprāt, Tevi vajadzētu tiesāt par mūsu kareivju goda un cieņas aizskaršanu.
Jā, viņi saņem naudu un tas ir tikai normāli. Arī tev un man par darbu maksā. Tas nav pierādījums, ka viņi vērstos pret pašu valsts iedzīvotājiem.
Apvainojot viņus iespējā nogalināt arī savus radus, Tu esi iebraucis pilnīgi absurdos melos. Žēl. Iedomājies, ka Tevi kāds šādi sāktu apvainot. Interesanti, kā tad Tu justos.

Šie puiši (un sievas) ir drosmīgi cilvēki, kas dodas darīt darbu, kas ir sirdī -piepildīt savas dzīves aicinājumu.

I.T.Warpath » Pārsteigtais 20.06.2007. 20:10

Tu gan esi naivs. Protams, ka savu tēvu un māti viņiem neviens nost šaut neliks. Bet tas "darbs", par kuru Tu tik aizrautīgi centies man stāstīt - vai būt par algotu okupantu ir cienījams darbs - tas ir tāpat kā prostitūtai - kas maksā to apkalpo. Varbut zēni nav vainīgi, bet tie, kas izpilda sutenera funkcijas. Viņi tikai ir pieteikušies par tādiem - pasūtamajiem... Ja Amerikas onkulim vajadzētu, tad šitie zaldātiņi pēc pavēles tur ar lodēm tirgus plačus tīrītu. Bet Latvijas naivie muļķi sajūsminātos - "Redz, kur mūsu (...) - Irākas mazgadīgos kretīneļus šauj!". Arī Tu pats tostarp. Un pasaki tikai, ka tā nebūtu!!!

alien 666 20.06.2007. 23:08

pret militaaristiem 0 respekts...ne velti ir teiciens lielgabalu galja un kaads gan bija shoks kad no kaatiem nolaida vieteejo!!! fuck tikai tad attapaas ka karsh un pie tam kaads veel karsh - netiirs naudas karshs...militaaraas struktuuras ir pilniiga huinja un solis atpakalj

Pārsteigtais » I.T.Warpath 21.06.2007. 00:22

Tu turpini izpaltīt nepatiesu informāciju. Jebkurš cilvēks saņem naudu - izmantojot tavu mērauklu katru var nodēvēt par prostitūtu. Tomēr vienkāršā loggika vēsta, ka nevar gan. Jo prostitūtu darbs lielai daļai sabiedrības liekas amorāls. Mūsu karavīri tur centās stabilizēt situāciju (tātad darīja labu darbu) un atbildēja ar ieročiem tikai tad, kad paši tika apšaudīti.

Viņi nav pasūtāmie un arī viņu vadība rīkojas pareizi - tāpat kā es un Tu izvēlies darīt savu darbu ikdienā, lai saņemtu naudu, tāpat arī viņi ir izvēlējušies darīt savu darbu, par ko viņiem, protams, pienākas atalgojums.

"Ja Amerikas onkulim vajadzētu, tad šitie zaldātiņi pēc pavēles tur ar lodēm tirgus plačus tīrītu."

Ja vien es pareizi sapratu šo teikumu, tad tas atkal skaidri pierāda, ka Tu nekaunīgi melo (joprojām...). Jo mūsu kareivji nedevās tur nogalināt un speciāl nevienu nav nogalinājuši. Viņi parasti devās patruļās un, iespējams, piedalījās dažu vietējo strīdu izšķiršanā. Tavas apsūdzības, ka viņi būtu gatavi nogalināt cilvēkus ir absurdas un tās nepamato neviens arguments. Tikpat labi šādas bezpierādījumu apsūdzības var uzrādīt arī Tev - ej un atspēko....

Es esmu pret cilvēku nogalināšanu (ja vien tas netiek darīts pašaizsardzības situācijā un tā, lai nepieļautu noziedzniekam realizēt noziegumu (šajā gadījumā gan nozieguma lielumam ir jābūt samērojamam ar noziedznieka dzīvības atņemšanu).) Tāpēc es nekliegtu gan tā, kā minēts tavā piemērā, un lielākā daļa Latvijas būtu pret nevainīgo nogalināšanu. Tāpat kā mūsu kareivji.

I.T.Warpath » Pārsteigtais 21.06.2007. 15:02

Tu vēl aizvien nekā no pasaules neesi sapratis, bet runā kā žīds - tā it it kā karš būtu preču - naudas attiecības. Paskaties taču uz pasauli ar Irākas iedzīvotāju acīm, sistēmas upuri!!! Paskaties un padomā, amerikanizētais element!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV