Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Piedalies konkursā „Ar sportu uz Tu” un laimē dāvanu kartes no Asics

Svetlana Timofejeva, 19.03.2009. 15:13

Sākot ar 23. martu, uzmanīgi seko līdzi European Hit Radio (104,3) programmai un klausies konkursa „Ar sportu uz Tu” dienas uzdevumu. Ja zini pareizo atbildi, ienāc mājas lapas www.europeanhitradio.com sadaļā Konkursi un reģistrē savu atbildi! Konkursa noslēgumā 3 zinošākie sporta eksperti tiks apbalvoti ar dāvanu kartēm no konkursa sadarbības partnera – Asics!
Piedalies konkursā „Ar sportu uz Tu” un laimē dāvanu kartes no Asics

Ja gribi labi justies un izskatīties, būt vienmēr labā noskaņojumā, dzīvot saskaņā ar sevi un savu ķermeni, par to ir jārūpējas! Fiziskās nodarbības ir viens no veidiem kā visātrāk un efektīvāk rūpētos par sevi, kā arī atjaunotu zudušo enerģiju!

Lai Tev nebūtu pavasara nogurums, European Hit Radio un Asics aicina – esi ar sportu uz „Tu”! Piedalies konkursā „Ar sportu uz Tu!” un pārbaudi savas zināšanas sportā!

Katru darba dienu no 23. marta līdz 03. aprīlim konkrētos laikos (plkst. 08:00; 10:00; 13:00; 14:00; 16:00; 20:00) European Hit Radio ēterā tiks atskaņots sporta konkursa uzdevums, kas katru dienu mainīsies!  

Ja zini pareizo atbildi - ienāc mūsu mājas lapā un piereģistrē savu atbildes versiju! Mēģini to darīt regulāri, jo katru dienu tiks noteikts dienas uzvarētājs, kas balvā iegūs European Hit Radio jaunāko dziesmu disku!  

Bet 3 visvairāk pareizo atbilžu autori 07. aprīlī tiks apbalvoti ar dāvanu kartēm 100,00 Ls; 80,00 Ls vai 50,00 Ls vērtībā  no konkursa ģenerālsponsora Asics !

Konkursa „Ar sportu uz Tu” nolikumu lasi www.europeanhitradio.com sadaļā Konkursi.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV