Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Dēls „izrotājis” vecāku mājas jumtu

Agnese Stafecka, 24.03.2009. 17:00 | komentāri (3)

Kāds students slepus izrotājis savu ģimenes māju – uzzīmējis 18 m garu fallu uz mājas jumta, ziņo „The Sun”.
Dēls „izrotājis” vecāku mājas jumtu

Endijs un Klēra Makinni ļoti priecājās, kad viņu 1 miljonu mārciņu vērtās mājas jumts beidzot tika pabeigts, taču tas deva viņu 18 gadus vecajam dēlam kādu ideju. Noskatoties dokumentālu filmu par „Google Earth” iespējām, Rorijam radās doma, ka ģimenes īpašumam jābūt pamanāmam no augšas. Viņš uzrāpās uz mājas jumta un ar baltu krāsu 30 minūtēs radīja „svarīgāko” daļu no slavenā zīmējuma „Cerne Abbas Giant”, kas izcirsts kalna nogāzē Dorsetā Anglijas dienvidos (attēlā).

Nākamos 12 mēnešus Rorijs turēja savu īstenoto ideju noslēpumā līdz brīdim, kad kāds helikoptera pilots, lidojot pāri pilsētai, pamanīja milzīgo zīmējumu.

Kad britu laikraksts „The Sun” sazinājās ar Makinna kungu (54), viņš domāja, ka tas ir tikai joks: „Tas ir aprīļa joks. Nevar būt, ka manu mājas jumtu rotā 18 metrus liels falls!”

Neilgi pēc tam, Makinna kungs sazinājās ar Roriju, kas šobrīd atrodas Brazīlijā. Sarunā Rorijs, smiedamies teicis: „Tad beidzot esat to atklājuši!”

Jāpiemin, ka pēc atgriešanās no Brazīlijas Roriju sagaida pamatīgi tīrīšanas darbi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV