Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Kalorijas var sadedzināt arī iepērkoties

Aģentūra „Leo Burnett Riga”, 16.04.2009. 15:55

Pavasara sezonu Latvijā “Reebok” atklāj ar jaunajiem “Easy Tone” iešanas apaviem sievietēm, kuru patentētā tehnoloģija palīdz intensīvāk aktivizēt kāju un sēžas muskuļus un sadedzināt vairāk kaloriju.
Kalorijas var sadedzināt arī iepērkoties

“Easy Tone” apavu patentētā tehnoloģija ir izstrādāta, lai palīdzētu tonizēt sēžas, augšstilbu un apakšstilbu muskuļus. Apavu uzbūvē nozīmīga ir zoles daļa, kurā izvietoti līdzsvara spilventiņi zem papēža un pēdas priekšdaļā. Šie spilventiņi, liekot soli, ķermenim liek noturēt līdzsvaru, līdz ar to muskuļiem nepieciešams darboties ar lielāku intensitāti. Rodas līdzīgas sajūtas kā ejot pa pludmales smiltīm.

“Ikdienas stresā un aizņemtībā, bieži aizmirstam, cik būtisks ir gandarījums, ko sniedz rūpes par savu ķermeni. Vēlējāmies Latvijas sievietēm dot iespēju savās ikdienas gaitās ieviest vairāk kustību un prieka,” par “Easy Tone” apavu tirdzniecības uzsākšanu Latvijā stāsta “Reebok Baltics” vadītāja Raina Loka.

Izstrādājot šo apavu modeli, “Reebok” ņēmis vērā sieviešu interesi par iespēju uzlabot savu fizisko veselību, formu un labsajūtu pastaigājoties, iepērkoties vai pārvietojoties kājām jebkurās ikdienas gaitās. Iešanas laikā pēdas labsajūtu nodrošina bezvīļu virsmas pārklājums (smooth-fit tehnoloģija) un īpašais amortizācijas materiāls, savukārt zole piemērota sievietes pēdas anatomiskajām īpatnībām un ir izstrādāta no materiāla ar augstu pret-nodiluma pakāpi.

„Reebok International Ltd.”, kuras galvenā pārvalde atrodas Masačūsetsā, ASV, ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. „Reebok International Ltd.” pārstāv dažādus zīmola produktus, piemēram, „Reebok – CCM Hockey” un „Sports Licensed Division”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV