Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Jaunas „Rīgas Sarunas” – tematiskās pastaigas

Inese Grandāne, 07.05.2009. 10:21

Biedrība „Cita Rīga” (www.citariga.lv) aicina visus interesentus piedalīties jaunās „Rīgas Sarunās” – tematiskās pastaigās. „Rīgas Sarunas” nav plānotas kā ekskursijas tradicionālajā nozīmē ar gidu, kas ir galvenā persona. Tās ir plānotas kā sarunas, kuru laikā būs iespējams apmainīties ar iespaidiem un uzzināt daudz ko jaunu par kādu Rīgas vēsturisko rajonu.


Tuvākās „Rīgas Sarunas" tiek plānotas 11. maijā Sarkandaugavā; 13. maijā un 14. maijā Maskavas priekšpilsētā. Sarunas sākums plānots ap pl.18.15

„Rīgas Sarunās" aicināti piedalīties visi interesenti, bez vecuma ierobežojuma. Lai piedalītos „Rīgas Sarunās" iepriekš jāpiesakās uz e-pastu sarunas@citariga.lv norādot vēlamo datumu. Sīkāku informāciju iespējams saņemt rakstot uz e-pastu vai zvanot 26143120.

Katrā „Rīgas Sarunā" varēs piedalīties 8- 12 dalībnieki, lai tā tiešām varētu izvērties par sarunu. Vienas „Rīgas Sarunas" aptuvenais ilgums 1,5 stundas.

Dalības maksa vienā „Rīgas Sarunā" 2,00 Ls (vienai personai).

www.citariga.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV