Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

TV3 vēlēšanu dienā – Par Latvijas izvēli

Marta Zandersone, 27.05.2009. 15:57

Tuvojas šī gada nozīmīgākais politiskais notikums, kurā paši Latvijas iedzīvotāji lems, kā dzīvot tālāk – pašvaldību un Eiropas parlamenta vēlēšanas. TV3 šajā nozīmīgajā notikumā būs kopā ar skatītājiem, lai sniegtu jaunāko, aktuālāko un būtiskāko informāciju par vēlēšanu norisi un rezultātiem. Sekojiet specizlaidumiem Par Latvijas izvēli! gan vēlēšanu dienā, gan 7.jūnijā tikai TV3!
TV3 vēlēšanu dienā – Par Latvijas izvēli

Vēlēšanu dienā kopā ar TV3!
Gan vēlēšanu dienā, gan dienu pēc tās TV3 komanda stāstīs par visu, kas Jums svarīgs! 6.jūnijā visas dienas garumā TV3 Ziņu komanda informēs par nozīmīgākajām un būtiskākajām ziņām no vēlēšanu iecirkņiem, aptaujās dažādus ekspertus un izteiks prognozes.

Un 7.jūnijā, kad tiks apkopoti provizoriskie rezultāti, TV3 Ziņu dienests informēs par tiem, kā arī vērtēs to, kādas izmaiņas gaidāmas. Bet Nekā Personīga veidotāji svētdienas vakarā nāks klajā ar īpaši vēlēšanām veltītu raidījumu, kurā jau padziļinātāki izvērtēs šo nozīmīgo notikumu, rezultātus un, visticamāk, arī to, par ko nepastāstīs citi.

Par Latvijas izvēli!
Sekojiet TV3 Ziņu specizlaidumiem 6. un 7.jūnijā visas dienas garumā! Un jau 7.jūnija vakarā īpašs, tikai vēlēšanām veltīts Nekā Perosnīga TV3!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV