Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Laipu ielas Galerija ielūdz uz svētkiem

Raivis Maksis Malnačs, 27.05.2009. 16:56

Sestdien 30. maijā no 12:00 līdz 16:00 Vecrīgā, Laipu ielā notiks Galeriju svētki, kurā piedalīsies galerijas: „LAIPA”, „artGocha”, „SĀMSALAS KALĒJI”, „STIKLA GALERIJA”, „Niceplace” un „Žagatas Bode”.

Visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja apskatīt jaunākās izstādes, un līdzdarboties radošajās darbnīcās.

Galerija „Žagatas Bode” saviem apmeklētājiem piedāvās pērļu vēršanas darbnīcā „Pats uzver pērļu aprocīti savam draugam!” izveidot vienreizējas dāvanas un rotaslietas saviem draugiem.

Stikla galerijā gravēšanas darbnīcā ikviens apmeklētājs varēs redzēt kā notiek gravēšana stiklā. Ar galerijas mākslinieku palīdzību vai individuāli apmeklētāji varēs līdzpaņemtajos trauciņos vai galerijā esošajos stikla izstrādājumos, burciņās vai spogulī, iegravēt stiklā dažādus uzrakstus, zīmējumus vai rakstus.

Unikāla būs papīra liešanas darbnīca galerijā „Niceplace”, kur ikviens varēs no papīra izliet dažādu formu figūras un objektus. Arī nozīmīšu izgatavošana no metāla būs vienreizēja iespēja katram izveidot vienā eksemplārā paša izgatavotu nozīmīti.

„Sāmsalas kalēji” un „LAIPA” apmeklētājiem piedāvās iepazīties ar jaunākajiem mākslinieku darbiem un demonstrēs metālmākslinieku darba ikdienas procesu.

Īpaši šiem svētkiem tiks atklāta stikla mākslinieku izstāde „Rotā rotas!”.

Portāla vesturiskiaktivs.lv prezentācija, kur iepazīstinās ar Livonijas laiku Latvijā un tiks sniegta informācija par vasaras Viduslaiku pasākumiem Latvijā.

Jautru un skanīgu gaisotni radīs Lībiešu jauniešu ansamblis „Nurm orkestõr” un grupa "Black Tea" ar speciāli veidotu mūzikas programmu Laipu ielas galeriju svētkiem!

Aicināts ikviens rīdzinieks ar ģimeni, pilsētas viesis apskatīt un līdzdarboties šajos svētkos un paši piedalīties mākslas procesos, līdzi ņemot labu noskaņojumu un radītprieku!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV