Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Aicina piedalīties Ģimeņu sporta svētkos LIDO Atpūtas centrā

Gaļina Gorbatenkova, 27.05.2009. 17:02

Latvijas Tautas sporta asociācija un LIDO Atpūtas centrs aicina ģimenes kopā jautri pavadīt laiku un aktīvi atpūsties Ģimenes sporta svētkos, kas notiks sestdien, 30. maijā LIDO Atpūtas centrā, Rīgā, Krasta ielā 76. Dalība festivālā ir bezmaksas.

Ģimenes sporta svētki sāksies plkst. 12.00 (reģistrācija no plkst. 11.00). Pasākuma programmas ietvaros jebkurš varēs piedalīties dažādās jautrās stafetēs un spēlēs - gan jau zināmās no iepriekšējiem festivāliem, gan pavisam jaunās, piemēram, vilcieniņā uz skrituļiem un citās. Noteiksim arī, kurš ir stiprākais tētis, kura ir veiklākā mamma un kura - čaklākā ģimene. Par aktīvu piedalīšanos ģimenes saņems garšīgas dāvanas no "Laimas" un citas balvas.

Visās stafetēs uzsvars tiek likts nevis uz fiziskās sagatavotības līmeni, bet gan sportisko garu, jautrību, komandas saliedētību, ātrumu, jo mērķis nav noteikt čempionus, bet gan aicināt pēc iespējas vairāk ģimenes kopā sportot un  parādīt, ka aktīvs dzīvesveids un sportiskas nodarbes nebūt nav domātas tikai profesionāliem sportistiem.

Ģimeņu sporta svētku ietvaros norisināsies arī "Lido Kauss 2009" svaru stieņa spiešanā guļus uz reižu skaitu, kuru organizē Latvijas Pauerliftinga federācija. To papildinās arī visdažādākie paraugdemonstrējumi - mākslas vingrošana, cīņu sporta veidi, militārās tehnikas demonstrējumi un konkursi skatītājiem ar vērtīgām balvām.

LTSA ir dibināta 1991.gadā un tās galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, jo regulāras fiziskās aktivitātes ir efektīvākais un ekonomiskākais dažādu slimību profilakses veids. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam, sniegtu dalībniekiem gandarījumu un pozitīvas emocijas, kā arī veicinātu izpratni par fizisko aktivitāšu nepieciešamību ikdienas dzīvē.

Sīkāku informāciju par Ģimeņu sporta festivālu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā www.sportsvisiem.lv, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv, bet par "Lido Kauss 2009" - zvanot pa tālruni 29273233, vai rakstot e-pastu lpf@sp.lv.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV