Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LNT raidījums „Degpunktā” piedāvā speciālizlaidumus

Zane Pētersone, 01.06.2009. 09:23

Sākot no pagājušās nedēļas, 25. maija, un turpmāk katru darba dienas vakaru jau plkst. 19:10, LNT raidījums „Degpunktā” saviem skatītājiem piedāvā iepazīties ar karstākajiem dienas jaunumiem īpašā speciālizlaidumā.
LNT raidījums „Degpunktā” piedāvā speciālizlaidumus

Katru darba dienas vakaru plkst. 19:10 LNT ēterā raidījuma „Degpunktā speciālizlaidums” tiešraidē uzziniet stāstus par aizvadītās dienas aktuālākajām notikumiem, kur iespējams, ikviens var palīdzēt notikuma risinājumā. Palīdzēt atrast bez vēsts pazudušus cilvēkus, palīdzēt ģimenēm, kuras ir piemeklējuši nelaime, atrast nozagtas mantas, vai atpazīt tās video materiālos. Ar raidījuma palīdzību mēs aicinām palīdzēt cilvēkiem, kuri ir nonākuši nelaimē, tādēļ jau nepilnas divas stundas pirms ierastā raidījuma laika stāstīsim par dienas aktuālākajiem notikumiem.

Ieskats dienas karstākajos notikumos plkst. 19:10 raidījumā „Degpunktā speciālizlaidums”, notikumu analīze plkst. 20:40 raidījumā „Degpunktā”, bet nedēļas kopsavilkums, kā ierasts, svētdienās plkst. 20:35.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV