Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Ritma institūts" aicina uz atvērto durvju dienu

Agnese Nikolajeva, 03.06.2009. 16:33

4.jūnijā, plkst.17:00 "Ritma Institūts" aicina visus interesentus uz atvērto durvju dienu, kurā varēs saņemt informāciju par piedāvātajām mācību programmām.
"Ritma institūts" aicina uz atvērto durvju dienu

2006.gadā atklātais "Ritma Institūts" ir vienīgā akreditētā modernās mūzikas skola Baltijas valstīs, reģistrēta LR Izglītības un zinātnes ministrijā. "Ritma Institūts" atšķiras no ierastajām skolām un kursiem - pasniedzēji un audzēkņi ir draugi, padoms un atbalsts tiek sniegts arī pēc kursu beigšanas. Tā kā "Ritma Institūts" ir ne vien mācību un treniņu centrs, bet arī jauniešu organizācija, kas regulāri organizē un piedalās dažādos pasākumos, jaunajiem māksliniekiem tiek sniegta iespēja praktiski parādīt sevi publikas priekšā, tādejādi iegūstot pieredzi izvēlētajā jomā.

Visi interesenti tiek aicināti pieteikties sekojošās mācību programmās: CD un Vinil DJ, vokālā klase, digitālā producēšana, radio DJ, ķermeņa ritmika, elektroniskās mūzikas taustiņinstrumentu klase.

Līdz šim "Ritma Institūtu" absolvējuši vairāk kā 450 studenti, viņu vidū arī šobrīd populārā DJ apvienība Spinhouse.net, Milkmagic, Krist Winter, Dave Eagle, Kress, KiWi, Ba’loo, Dave Eagle, Foxy Mandy, Sundquist, Sunset Girl u.c. Mācības tiek organizētas pie profesionāliem pasniedzējiem: DJ Rudd ("Bandmaster"), DJ Green, DJ Ai-Va, DJ Tru, Andris Kirilovs (producējis skaņu celiņu filmai "Rīgas Sargi"), Maija Vidovska, u.c.

Vieta: "Ritma Institūts", Torņa iela 4, 2C, 301.kab., Vecrīga;

Laiks: 04.06.2009, plkst.17:00

Papildu informācija:

www.ritmainstituts.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV