Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Zatlers aicina pilsoņus piedalīties vēlēšanās

LETA, 03.06.2009. 16:50

Katram Latvijas pilsonim sestdien noteikti ir jāiet uz vēlēšanu iecirkņiem un jāpauž savs viedoklis pašvaldību un Eiropas Parlamenta vēlēšanās, uzskata Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Šādu viedokli valsts pirmā persona šodien pauda pēc tikšanās ar premjeru Valdi Dombrovski (JL).

"Šajās vēlēšanās ir svarīga pilsoņu piedalīšanās un viedokļa paušana, jo daudz kas būs atkarīgs no ievēlētajiem deputātiem - vai dzīve ies augšup vai lejup," vērtēja Zatlers.

Prezidents uzsvēra: jo grūtāka valstī situācija, jo aktīvākiem jābūt pilsoņiem, un tie, kuri uz vēlēšanām neaizies, vēlāk varēs vainot paši sevi, ja būs neapmierināti.

Zatlers pauda cerību, ka Rīgā vēlēšanās varētu piedalīties vismaz 80% no balsstiesīgajiem. Kaut gan, salīdzinot ar balsotāju aktivitāti iepriekšējās vēlēšanās, šis skaitlis ir diezgan ambiciozs, atzina Zatlers.

Kā ziņots, Zatlers pats piedalīsies vēlēšanās un savu viedokli paudīs Natālijas Draudziņas ģimnāzijā izvietotajā vēlēšanu iecirknī.

Prezidents sacīja, ka viņa pasē ir zīmogi no pilnīgi visām iepriekš notikušajām vēlēšanām, kurās viņš varēja piedalīties.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV