Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunas „Rīgas Sarunas” – tematiskās pastaigas

Inese Grandāne, 04.06.2009. 00:25

Biedrība „Cita Rīga” (www.citariga.lv) aicina visus interesentus piedalīties jaunās „Rīgas Sarunās” – tematiskās pastaigās.
Jaunas „Rīgas Sarunas” – tematiskās pastaigas

Vai Tu zini, kur Rīgā ir luterāņu baznīca ar diviem torņiem, kur atradās Filozofu aleja un pirmais daudzstāvu brīvā plānojuma tipveida dzīvojamo māju rajons. Ja vēlies uzzināt, piesakies Rīgas Sarunām Āgenskalnā I daļai - 10. jūnijā.

Ja vēlies uzzināt, kur sākās Āgenskalns, kāda bija AB dambja sākotnējā funkcija, kuru Āgenskalna baznīcu pārkrāsoja, lai pieskaņotos apkārtējai arhitektūrai. Piesakies Rīgas Sarunām Āgenskalnā II daļai – 11. jūnijā.

Aicinām paskatīties arī uz Vecrīgu no cita skatu punkta, aplūkot lodes sienā, briedīti vēja rādītāju, ziedošo koku un citas interesantas vietas, kurām ikdienā paskrienam garām. Neierasts skats uz Vecrīgu plānots 8. jūnijā, gaidīsim arī Tevi.

Uzzināt, kur atradusies „Krievu sēta”, kur šodien slēpjas divas baznīcas vienā ēkā un ar ko īpaša ir Sv. Jēzus luterāņu baznīca, aicina Rīgas Sarunas Maskavas priekšpilsētā I daļa – 15. jūnijā.

 Iepazīt Rīgu no Vecā Tirgus lauku līdz Rīgas ģeometriskajam centram aicinās Rīgas Sarunas Neierasts skats uz Vecrīgu II daļa – 16. jūnijā!

Ko pārdeva „Sīkumu tirgū”, lielākā vecticībnieku draudze pasaulē un „Bikur holim”, tā ir tikai maza daļiņa no Rīgas Sarunām Maskavas priekšpilsētā II daļas, kas Tevi aicina piedalīties 17. jūnijā!

Sarunas sākums plānots ap pl.18.30. Lai piedalītos „Rīgas Sarunās” iepriekš jāpiesakās uz e-pastu sarunas@citariga.lv norādot vēlamo datumu. Sīkāku informāciju iespējams saņemt rakstot uz e-pastu vai zvanot 26143120.

Katrā „Rīgas Sarunā” varēs piedalīties 8- 12 dalībnieki, lai tā tiešām varētu izvērties par sarunu. Vienas „Rīgas Sarunas” aptuvenais ilgums 1,5 stundas.

Dalības maksa vienā „Rīgas Sarunā” 2,00 Ls (vienai personai)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV