Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Elejā notiks XIII Tautas mūzikas svētki Pirmsjāņu lustes

Baiba Bože, 09.06.2009. 20:59

20.jūnijā Elejas muižas parkā notiks XIII Tautas mūzikas svētki "Pirmsjāņu lustes", ko rīko Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra sadarbībā ar Jelgavas rajona padomes Kultūras un interešu izglītības centru, Jelgavas rajona un Elejas pagasta padomēm.

Pulksten divos dienā paredzēts Tautas lietišķās mākslas, amatnieku darinājumu un Zāļu tirgus. Savukārt plkst. 17:00 sāksies Tautas mūzikas ansambļu un lauku kapelu koncerts. Svētku turpinājumā - zaļumballe ar pūtēju orķestri Zelmeri.

XIII Tautas mūzikas svētku "Pirmsjāņu lustes" mākslinieciskais vadītājs ir Jānis Retenais, režisore - Dace Vilne, virsdiriģents - Ēvalds Daugulis.

Koncertā uzstāsies tautas mūzikas ansambļi un lauku kapelas: Diedokai (Lietuva), Danču spēle, Ilgas, Klabatas, Kreicburgas ziķeri, Malta, Paurupīte, Rakari, Skutelnieki, Snaburtaines, Talsu trimiņš, Andrupenes, Bauskas mūzikas skolas, Jušku ģimenes, Lizuma, Medņevas un Rencēnu folkloras kopas Rota lauku kapelas, Jelgavas pilsētas un rajona deju kolektīvi.


Tirgotājus aicinām pieteikties pa tālruni 29412818 (Kristīne).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV