Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Piedalies konkursā “Mani jautrākie Jāņi” un laimē 100 latus no SMScredit.lv

Svetlana Timofejeva, 11.06.2009. 13:38

Gada vērienīgākie svētki – Jāņi -  strauji tuvojas! Saki, šogad ar idejām tā pašvaki, kā arī pietrūkst naudas lustīgai Jāņu svinēšanai? Piedalies konkursā „Mani jautrākie Jāņi” – sūti neparastāko Jāņu foto kopā ar 5 ieteikumiem par to, kā svinēt Jāņus, līdz 17.06.09 pa e – pastu konkurss@europeanhitradio.com un laimē 100 Ls no SMScredit.lv!

Jāņi ir grandiozākie un mīlētākie latviešu svētki, tomēr, lai vasaras saulgrieži tiktu nosvinētu jautri un krāšņi, tiem ir jāgatavojas ļoti rūpīgi un laicīgi! European Hit Radio un SMScredit.lv Jāņu dienā ēd sieru, apsveic visas Līgas un Jāņus, pin vainadziņus, dzied dziesmas, aplīgo citus, respektīvi, ievēro visas saulgriežu svētku svinēšanas tradīcijas. Bet, kā Tu svini Jāņus?

Arī Tev ir iespēja parādīt savas Jāņu svinēšanas tradīcjas! Neparastāko Jāņu foto kopā ar 5 ieteikumiem par to, kā svinēt Jāņus, sūti pa e – pastu  konkurss@europeanhitradio.com līdz 17. jūnijam! Visas fotogrāfijas kopā ar ieteikumiem tiks izvietotas mājas lapā www.europeanhitradio.com un tikai vienu dienu – 18. jūnijā – būs iespējams balsot par labāko un jautrāko Jāņu svinētāju! Tiks noteikti 2 uzvarētāji: vienu uzvarētāju noteiks konkursa ģenerālsponsors SMScredit.lv, bet otru uzvarētāju noteiksi Tu, balsotāj!

Konkursa uzvarētāji un rezultāti tiks paziņoti 19. jūnijā. 2 foto iesūtītāji saņems 100 Ls no SMScredit.lv, bet 1 balsotājs, kuru noteiksim izlozes kārtībā, saņems pārsteiguma balvu no European Hit Radio.

Un vēl mums ir arī pārsteigums visiem pārējiem European Hit Radio klausītājiem, jo asprātīgākos un interesantākos Jāņu svinēšanas ieteikumus apkoposim un atskaņosim ēterā no 20. līdz 23. jūnijam (plkst. 10:00; 12:00; 14:00; 18:00), lai arī Tu varētu smelties iedvesmu saviem jautrākajiem Jāņiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV