Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Microsoft Latvia" aicina piedalīties "Windows 7" ekrāntapešu konkursā par tēmu "Latvija"

Ēriks Matulis, 17.06.2009. 17:27 | komentāri (1)

Microsoft Latvia aicina piedalies Windows 7 ekrāntapešu konkursā par tēmu "Latvija" un līdz 2009. gada 1.jūlijam sūtīt savas fotogrāfijas uz vietni http://dotnet.lv/windows7/. Konkursa darbus izmantos ekrāntapetēs, kas būs pieejamas jebkuram Windows 7 lietotājam gan Latvijā, gan ārzemēs.
"Microsoft Latvia" aicina piedalīties "Windows 7" ekrāntapešu konkursā par tēmu "Latvija"

"Šīs ir lieliska iespēja visai pasaulei parādīt, cik skaistas ainavas un vide ir Latvijā. Turklāt to darot gana netradicionālā un efektīvā veidā, kļūstot par ik dienu lietotā datora ekrāna galvenās fotogrāfijas autoru," saka Microsoft Latvia biznesa attīstības un mārketinga vadītāja Daiga Trumpe.

Fotogrāfijas konkursam iesniedzamas elektroniski, ievietojot interneta adresē http://dotnet.lv/windows7/. To izmēram jābūt vismaz 1920x1200 pikseļiem. Uz fotogrāfijām nedrīkst būt redzami cilvēki un tām jāraisa patīkami pārdzīvojumi. Microsoft izvēlēsies labākos attēlus un sazināsies tikai ar izvēlēto fotogrāfiju autoriem. Autora vārdu un uzvārdu iespējams uzrādīt uz foto informācijā.

Par Microsoft Latvia

Microsoft Latvia izveidots 1999. gadā kā Microsoft pārstāvniecība Baltijas valstīs. 2003.gadā tika izveidotas Microsoft pārstāvniecības arī Igaunijā un Lietuvā, kas ļāva Microsoft Latvia daudz vairāk koncentrēties uz vietējo tirgu un apstākļiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV