Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Valmieras 726.jubilejas ballē spēlēs grupa "Dzelzs vilks"

Līga Tarbuna, 30.06.2009. 11:09

Valmieras pilsētas 726.jubilejas ietvaros, 4.jūlijā, plkst.19:00 Valmieras pilsētas estrādē notiks Raimonda Paula sadziedāšanās svētki. Pēc jubilejas koncerta Valmieras pilsētas estrādē notiks svētku balle kopā ar grupu "Dzelzs vilks".
Valmieras 726.jubilejas ballē spēlēs grupa "Dzelzs vilks"

Sadziedāšanās svētkos kopā Maestro Raimondu Paulu, Arvīdu Platperu un jauniešu koriem piedalīsies vairāki Latvijā populāri solisti - Intars Busulis, Andris Ērglis, Aisha, Ieva Kerēvica, Jānis Paukštello, Ance Krauze, Ieva Sutugova, Dainis Skutelis un citi skatuves mākslinieki. Svētku koncerta laikā norisināsies arī Valmieras pilsētas pašvaldības augstāko apbalvojumu "Goda valmierietis" un "Gada valmierietis" pasniegšana.

Pēc jubilejas koncerta Valmieras pilsētas estrādē notiks svētku balle kopā ar grupu "Dzelzs vilks". Balles apmeklējums būs bez ieejas maksas.

Savukārt biļetes uz Raimonda Paula sadziedāšanās svētkiem iepriekšpārdošanā vēl var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā, kā arī elektroniski www.bilesuparadize.lv. Tā kā estrādē sēdvietas būs numurētas, pasākuma organizatori aicina savlaicīgi iegādāties ieejas biļetes. Ieejas maksa: no Ls 1,00 līdz Ls 3,00, pirmsskolas vecuma bērniem - bez maksas. Jāpiebilst, ka Valmierā "Biļešu paradīze" kase atrodas Valmieras Kultūras centrā. 

Foto: Didzis Grodzs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV