Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Trīs "Saskaņas centrā" ietilpstošas partijas kļūst par sociāldemokrātisko partiju "Saskaņa"

LETA, 30.06.2009. 14:10

Trīs apvienībā "Saskaņas centrs" ietilpstošas partijas - Tautas saskaņas partija, partija "Jaunais centrs" un Sociāldemokrātiskā partija apvienosies, izveidojot sociāldemokrātisko partiju "Saskaņa".

Līgumu par apvienošanos šodien parakstīja minēto partiju priekšsēdētāji - Jānis Urbanovičs (Tautas saskaņas partija), Sergejs Dolgopolovs ("Jaunais centrs") un Egils Rutkovskis (Sociāldemokrātiskā partija). Jaunā vienotā politiskā spēka darba nosaukums - sociāldemokrātiskā partija "Saskaņa", aģentūru LETA informēja "Saskaņas centra" birojā.

Vienotas partijas izveide uz triju "Saskaņas centrā" esošu partiju bāzes ir ļoti svarīgs solis turpmākas konsolidācijas ceļā, norāda SC priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Pašlaik politiskās apvienības "Saskaņas centrs" sastāvā ir piecas partijas - Tautas saskaņas partija, "Jaunais centrs", Sociāldemokrātiskā partija, Daugavpils pilsētas partija un Latvijas Sociālistiskā partija.

Pēc reorganizācijas apvienības sastāvā būs jaunā partija "Saskaņa"”, Daugavpils pilsētas partija un Latvijas Sociālistiskā partija.

Tautas Saskaņas partijas, "Jaunā centra" un Sociāldemokrātiskās partijas reorganizācijas process jāpabeidz līdz 30.augustam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV