Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Notiks nākamās „Rīgas sarunas”

Inese Grandāne, 30.06.2009. 23:31

Nāc un piedalies jaunās „Rīgas Sarunās” – tematiskās pastaigās, kas notiek kādā konkrētā Rīgas pilsētas daļā! Sarunu laikā piedāvājam iepazīt vietas sev apkārt un interesantus faktus, kuri noteikti paliks atmiņā uz ilgu laiku.

Vai Tu zini, kur Rīgā atrodas divas baznīcas vienā ēkā, vai ēkas ar lodi sienā Vecrīgā ir izplatīta parādība, vai Rīgā ir , un iela ar centrālapkuri un kur notika raganu prāvas.....? To visu un vēl daudz interesantu lietu piedāvāsim iepazīt Rīgas Sarunās Tematiskajās pastaigās. Gaidīsim Tevi tuvākajās Rīgas Sarunās – Tematiskajās pastaigās :

4. jūlijā pl. 10.30 piedāvājam paskatīties uz Vecrīgu no cita skatu punkta (III daļa) un izstaigāt ceļu no Pelēko māsu patversmes līdz brīvmūrnieku ložas namam.

7. jūlijā pl. 18.30 aicinām sākt iepazīt Āgenskalnu (I daļa) – vai Tu zini, ar ko īpašas ir „Āgenskalna priedes”, kas ir filozofu aleja, un kurai baznīcai ir pārbūvēts tornis?

8. jūlijā pl.18.30 Maskavas priekšpilsētā (I daļa) uzzini, kur atradusies „Krievu sēta”, kur šodien slēpjas divas baznīcas vienā ēkā un ar ko īpaša ir Sv. Jēzus luterāņu baznīca.

10. jūlijā pl.18.30 piedāvājam paskatīties uz Vecrīgu no cita skatu punkta (IV daļa) un izstaigāt ceļu no Pētera I pils līdz Ordeņa pilij.

11. jūlijā pl. 10.30 aicinām iepazīt Ķīpsalu – vai Tu zini, kur atrodas Gata, Līgas un Austrāļa mājas, kas ir filozofu namiņš?

13. jūlijā pl.18.30 iepazīsim Jūgendstilu Vecrīgā – pirmās jūgendstila celtnes un skaistākā sieviete....

14. jūlijā pl. 18.30 piedāvājam paskatīties uz Vecrīgu no cita skatu punkta (I daļa) un izstaigāt ceļu no alkšņu purva līdz Jaunajai Vecpilsētai

15. jūlijā pl.18.30 pastaigāsimies Āgenskalnā (II daļa) – un aplūkosim baznīcu, kuru pārkrāsoja, lai pieskaņotos apkārtējais arhitektūrai, veco tirgus laukumu un apskatīsim Vecrīgu no AB dambja.
   
Lai piedalītos „Rīgas Sarunās” iepriekš jāpiesakās uz e-pastu sarunas [at] citariga.lv norādot vēlamo datumu. Sīkāku informāciju iespējams saņemt rakstot uz e-pastu vai zvanot 26143120.

Katrā „Rīgas Sarunā” varēs piedalīties 8- 12 dalībnieki, lai tā tiešām varētu izvērties par sarunu. Vienas „Rīgas Sarunas” aptuvenais ilgums 1,5 stundas. Dalības maksa vienā „Rīgas Sarunā” 2,00 Ls (vienai personai)

citariga.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV