Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pilsētas svētkos visvairāk valmieriešu plāno apmeklēt Raimonda Paula sadziedāšanās svētkus

Līga Tarbuna, 03.07.2009. 12:56

Valmieras pilsētas pašvaldības aicinājumam piedalīties aptaujā un izteikt savu viedokli par Valmieras 726.jubilejas svinībām, atsaukušies vairāk nekā 250 valmierieši. Visvairāk valmieriešu – 16% atbildēja, ka plāno apmeklēt Raimonda Paula sadziedāšanās svētkus pilsētas estrādē, savukārt 14% plāno apmeklēt nakts koncertu-deju uzvedumu „No sirsniņas sirsniņai”.

12% respondentu atbildējuši, ka pilsētas jubilejas ietvaros apmeklēs Latvijā lielākā saldējuma gatavošanas šovu un degustāciju, kā arī svētku tirdziņu. Tāpat liela interese ir par svētku balli, ko pilsētas estrādē spēlēs grupa „Dzelzs vilks”, kā arī sacensībām „Valsts prezidenta balva vieglatlētikā”.

Atbildot otru aptaujas jautājumu: kā vērtējat pilsētas 726.jubilejas pasākumu piedāvājumu, valmierieši kopumā pozitīvi novērtē piedāvātos pasākumus. 53% respondentu atbildēja, ka ir apmierināti ar svētku piedāvājumu, 19% - ar svētku piedāvājumu ir apmierināti daļēji, bet 28% pauda viedokli, ka viņus neapmierina pasākumu piedāvājums.

Jau ziņots, ka aptauju elektroniski varēja aizpildīt portālā www.valmiera.lv .

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV