Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Saulkrastu svētki notiks Minhauzena garā

Līva Tauriņa, 08.07.2009. 14:37

Minhauzena dēku apvīti no17. līdz 19.jūlijam norisināsies Saulkrastu svētki 2009.
Saulkrastu svētki notiks Minhauzena garā

Piektdien, 17.jūnijā, pludmalē Bīriņu ielas galā norisināsies smilšu figūru konkurss, kurā dalībniekiem tiks dots uzdevums smiltīs attēlot Minhauzena raibos piedzīvojumus medībās, karagājienos vai uz lodes...

Sestdien, 18.jūlija rītā, ar pūtēju orķestra mūziku tiks modināti saulkrastieši un pilsētas viesi, lai ziņotu, ka svētki ir klāt, un aicinātu aktīvi iesaistīties svētku izklaidēs.

Jau pašā rīta agrumā būs liela rosība pie domes nama, jo tur amatnieku darinājumu un Latvijā ražotu produktu tirdziņā tiksies pirkt un pārdot gribētāji.

Sporta cienītāji aicināti piedalīties un just līdzi futbola, pludmales volejbola un basketbola sacensībās.

Atzīmējot Saulkrastu Pēterupes ev. lut. baznīcas 145.jubileju Saulkrastu bibliotēkā būs apskatāma baznīcas vēsturi veltīta izstāde.

Domes namā atklās Saulkrastu sadraudzības pilsētu Gnestas (Zviedrija), Odolanovas (Polija) un Neringas (Lietuva) izstādi.

Bērni un viņu vecāki domes dārzā varēs mākslinieciski darboties radošajās darbnīcās, apgleznojot akmentiņus, aužot, būvējot papīra kuģus un lidmašīnas, kā arī piedaloties pēdošanas sacensībās „Saulkrastu sprints”.

Dienas koncertā 12.00 domes dārzā uzstāsies Saulkrastu mākslinieciskie kolektīvi un Lietuvas pilsētas Neringas tautas mūzikas kapela „Joldija”.

19.30 visi interesenti, darba, mākslinieciskie, radošie, nezināmie, neatklātie, kaimiņu, draugu, radu, klasesbiedru un domubiedru kolektīvi, lai ar pašu radītiem, pārveidotiem vai pielāgotiem seniem, šodienas un nākotnes gaisa, zemes un ūdens pārvietošanās līdzekļiem un moto „Un kad beidzot kājām gājējs pats pie sava...”, kopīgā gājienā dotos uz Saulkrastu estrādi.

Pulcēšanās gājienam pie Saulkrastu domes 19.00. Interesantākajiem gājiena dalībniekiem sarūpētas pārsteiguma balvas.Aicinām gājienam pieteikties jau iepriekš pa tālr. 29181986.

20.00 svētku noslēguma sarīkojumā Saulkrastu estrādē muzikāls uzvedums „Minhauzena dēku stāsti”. Pēc uzveduma svētku dalībnieki aicināti uz balli, kurā dziedās Liene Šomase, spēlēs Kristaps Krievkalns ar grupu un kluba „Četri balti krekli” DJ Madara.

Svētdien, 19.jūlijā 11.00 notiks Saulkrastu kausa izcīņa Nacionālajā suņu daudzcīņā un kluba "Ako" organizētā visu šķirņu suņu izstāde Zvejniekciema stadionā.

Uz tikšanos Saulkrastu svētkos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV