Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

LU EVF studenietm būs pieejama stipendija „Gudrības banka”

LU Preses centrs, 09.07.2009. 15:53

Sākot ar 2009./10.akadēmisko mācību gadu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātes studentiem būs pieejama stipendija „Gudrības banka“. Stipendijas mērķis ir motivēt un finansiāli atbalstīt sekmīgākos LU Ekonomikas un vadības fakultātes pamatstudiju studentus, kuru studijas tiek finansētas no personīgiem līdzekļiem.

Studijas un zināšanu ieguve ir nākotnes investīcijas, tāpat kā termiņnoguldījums bankā vai ieguldījums vērtspapīros. Studenti studijās iegulda ne tikai finanses, bet arī zināšanas. Tāpēc LU Ekonomikas un vadības fakultāte (EVF) piedāvā visiem studentiem, kas šogad uzsāks studijas kādā no LU EVF piedāvātajām pamatstudiju programmām, investēt Gudrības bankā ar dubultu atdevi – jo kvalitatīvākas zināšanas ieguldītas (augsta vidējā svērtā atzīme), jo augstāka procentu likme – līdz pat 15% gadā no ieguldītās studiju maksas, kas veido peļņu (stipendiju) līdz pat 200 Ls gadā. Peļņa (stipendija) no ieguldītajiem procentiem un zināšanām tiek izmaksāta pēc gada (t.i. nākamā mācību gada sākumā). Šis būs praktisks ievads investīcijās pirmo kursu studentiem – ir jāprot gudri investēt. Šis ir efektīvākais ieguldījums nekā jebkurā citā bankā Latvijā.

LU Ekonomikas un vadības fakultāte šogad piedāvā pieteikties 8 dažādās pamatstudiju un 15 augstākā līmeņa studiju programmās vadības zinību, starptautisko attiecību, ekonomikas un finanšu jomās. Pamatstudiju programmās kopumā ir pieejamas vairāk nekā 130 budžeta vietas, bet augstākā līmeņa studiju programmās – vairāk nekā 80 budžeta vietas.

Studijas tiek organizētas gan darba dienās, gan darba dienu vakaros, kā arī nedēļas nogalēs, lai katrs students varētu izvēlēties sev piemērotāko studiju laiku.

LU Ekonomikas un vadības fakultātei ir izveidojusies plaša starptautiskā sadarbība ar augstskolām visā pasaulē un patlaban studentiem ir iespēja gūt studiju pieredzi kādā no vairāk nekā 100 partneraugstskolām, kā arī profesionālo studiju programmu studenti ārzemēs var apgūt praksi.

Līdz 17.jūlijam turpinās pieteikumu pieņemšana augstākā līmeņa studijām, savukārt 17.jūlijā un no 20.jūlija līdz 28.jūlijam varēs pieteikties pamatstudiju programmās.

Vairāk informācijas par studijām Latvijas Universitātē: www.gribustudet.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV