Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Piedalies konkursā „Vasaras Tops” un laimē garšīgo saldējumu „Loto”

Svetlana Timofejeva, 10.07.2009. 11:13

Sākot ar 6. jūliju, uzmanīgi seko līdzi European Hit Radio (104,3) programmai un klausies konkursa „Vasaras Tops” dienas uzdevumu! Apmeklē mājas lapas www.europeanhitradio.com sadaļu Konkursi un reģistrē savu atbildi! Konkursa noslēgumā 2 uzvarētājiem tiks vesela kaste saldējuma „Loto”, kā arī pludmales dvielis no konkursa sadarbības partnera – Valmieras saldējuma „Loto”!
Piedalies konkursā „Vasaras Tops” un laimē garšīgo saldējumu „Loto”

Ir vasaras vidus, bet nezini, ko darīt? Vai tieši otrādi – Tev ir daudz ideju par to, kas vēl jāpaspēj izdarīt šajā vasarā? Dalies savās spožajās idejās un piedalies European Hit Radio un Valmieras saldējuma „Loto” konkursā „Vasaras Tops”! Katru darba dienu no 6. jūlija līdz 24. jūlijam konkrētos laikos (plkst. 08:00; 10:00; 13:00; 14:00; 16:00; 21:00) European Hit Radio ēterā tiks atskaņots dienas uzdevums par vasarā aktuālu tēmu! 

Dalies ar idejām - apmeklē mājas lapu www.europeanhitradio.com  un piereģistrē savu atbildi! Mēģini to darīt regulāri, jo katru dienu tiks noteikti 2 dienas uzvarētāji, kuri balvā saņems garšīgo saldējumu „Loto”!

Bet 2 aktīvākie konkursa dalībnieki 28. jūlijā iegūs veselu kasti saldējuma „Loto”, pludmales dvieli, kā arī pārsteiguma balvu no European Hit Radio! 

Konkursa „Vasaras Tops” nolikumu lasi www.europeanhitradio.com sadaļā Konkursi!



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV