Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Studenti atbildēs uz vidusskolu absolventu jautājumiem

Anete Enikova, 14.07.2009. 09:49

Laikā, kad vidusskolu absolventiem jāsper nākamais solis savas karjeras izaugsmē, laikā, kad ir karstākais punkts jaunieša dzīvē un tiek uzdots jautājums, ko darīt tālāk pēc vidusskolas beigšanas, Latvijas Studentu apvienība (LSA) no 17. jūlija līdz 10. septembrim rīko vidusskolu absolventu informatīvo kampaņu "Augstskolu Anatomija", kuras laikā īpaši apmācīti studenti–konsultanti atbildēs uz topošo studentu jautājumiem.

Kampaņas laikā studenti–konsultanti ar dažādu komunikācijas līdzekļu - telefona, e-pasta, skype - palīdzību  konsultēs topošos studentus par norisēm augstākajā izglītībā Latvijā šobrīd, kā arī augstākās izglītības sistēmu kopumā.. Šīs kampaņas mērķis ir sniegt  studentiem, jo sevišķi topošajiem studentiem, objektīvu informāciju par notiekošo augstskolās un akcentēt augstākās izglītības nozīmi jauniešu dzīvēs. Papildu informāciju vidusskolas absolventi saņems kopā ar saviem Centralizēto eksāmenu sertifikātiem šīs nedēļas beigās. Bet jau tagad, ja ir radušies kādi jautājumi, ikviens topošais un arī esošais students tos var uzdot, rakstot uz e-pastu uzzini@lsa.lv.
 
Šo kampaņu Latvijas Studentu apvienība (LSA) rīko tradicionāli ik vasaru, un tās pamatuzdevums ir sniegt objektīvu informāciju topošajiem un esošajiem studentiem, izvēloties augstskolas un studiju programmas, kā arī sniedzot atbildes uz viņu jautājumiem par augstāko izglītību un norisēm augstskolās. Šajā informācijas nodošanā piedalās zinoši un kompetenti dažādu augstskolu studenti, studējošo pašpārvalžu biedri un LSA pārstāvji, sniedzot konsultācijas pa telefonu, e-pastu vai skype.
 
Reflektantu informatīvā kampaņa tiek rīkota ar LR Izglītības un zinātnes ministrijas un Izglītības satura un eksaminācijas centra atbalstu. Tās saturs tiek veidots ar Valsts izglītības aģentūras un Nacionālās izglītības iespēju datu bāzes (NIID.LV) atbalstu.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV