Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Augustā notiks Rēzeknes pilsētas svētki

Diāna Zirniņa, 15.07.2009. 12:53 | komentāri (2)

No 5. līdz 9. augustam norisināsies Rēzeknes pilsētas svētku pasākumi, kurus īpaši krāšņus darīs Starptautiskais gaisa balonu festivāls "LMT Kauss 2009".

"Gaisa balonu festivālā piedalīsies vairāk kā 20 piloti no Latvijas un citām Eiropas valstīm. Festivāla programmas būtiska sastāvdaļa būs gaisa balonu lidojumi, kuru laikā piloti demonstrēs savu meistarību. Skatītājus gaida arī īpaši pārsteigumi – balonu nakts spīdēšana, degļu šovs, figūrbalona lidojumi, pacelšanās un nolaišanās ar balonu atsaitē un citi pārsteigumi", stāsta Rēzeknes pilsētas domes Kultūras pārvaldes speciāliste Ilona Rupaine.

Pilsētas svētku un Starptautiskā gaisa balonu festivāla laikā plānoti dažādi maksas un bezmaksas pasākumi, koncerti, izklaides programmas un konkursi. Pilsētas svētkos savu prasmi rādīs Rēzeknes mākslinieciskās pašdarbības kolektīvi, pūšamo instrumentu orķestris "Rēzekne", uzstāsies grupas "Tranzīts", "Labvēlīgais tips", "Credo", "Kamilla", Ella, Natālija Tumševica, "Tumsa" u.c.

Svētku ietvaros laikā notiks arī Starptautiskajai Jaunatnes dienai veltīti pasākumi, būs Rēzeknes 9. kājnieku pulka 90. gadadienas svinības, Atvērto durvju diena 2. Zemessardzes novadā, dažādi sporta pasākumi, izstādes, grāmatu atvēršanas svētki.

Ierakstiet savā vasaras kalendārā: "5.–9.augusts – Rēzekne!"

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV