Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Spēcīgais lietus appludina Rīgas ielas

LETA, 16.07.2009. 19:43

Spēcīgais lietus šodien appludināja Rīgas ielas, novēroja aģentūra LETA.

Rīgas centrā lietus notekūdeņu kanalizācija nespēj uztvert lielo ūdens daudzumus un faktiski visās ielās ūdens sniedzas cilvēkiem līdz potītēm. Savukārt vairāk applūdušo ielu posmi nav izbraucami.

Satiksmes problēmas radušās arī Marijas ielā, kur sakrājies ļoti daudz ūdens un mašīnas spiestas izbraukt pat uz trotuāra. Autovadītājiem lietus ūdens problēmas sagādā arī Dzirnavu un Antonijas ielu krustojumā un minētajā rajonā esošajās mazajās ieliņās.

Satiksmes problēmas ir arī visās tajās ielās, kas applūst spēcīga lietus dēļ.

Spēcīgā negaisa laikā Rīgā nogāzušies vairāki koki.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere, patlaban glābējiem tehniskā palīdzība Rīgā lūgta divos gadījumos, kad nolūzušu koku dēļ traucēta transportlīdzekļu satiksme. Viena no šīm vietām ir Kronvalda bulvāris. Citu izsaukumu dēļ spēcīgā negaisa pagaidām neesot.

SIA "Rīgas satiksme" Informācijas centra vadītāja Liene Rumpane aģentūrai LETA pastāstīja, ka pagaidām trolejbusu un autobusu kustība nav kavēta, bet tuvojas sastrēguma stunda un kavējumi noteikti būs.

11. un 6.tramvaja kustība Radio loka un Matīsa un Tērbatas ielas krustojumā ir kavēta, jo ūdens sakrājies sliedēs, norādīja Rumpane.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV