Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LU Sociālo zinātņu fakultātes reflektanti dodas uz Talantu fakultāti

Aija Rozenšteine, 17.07.2009. 14:45

Pirmdien, 2009.gada 20.jūlijā, kad Latvijas Universitātē sākas pieteikšanās pamatstudiju programmām, LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa rīko reflektantu tikšanos ar Latvijā plašāk zināmajiem absolventiem.

Pirmdien, 2009.gada 20.jūlijā, kad Latvijas Universitātē sākas pieteikšanās pamatstudiju programmām, LU Sociālo zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļa rīko reflektantu tikšanos ar Latvijā plašāk zināmajiem absolventiem. Topošos žurnālistus, sabiedrisko attiecību un reklāmas speciālistus fakultātē sagaidīs interneta portāla „Politika.lv" galvenais redaktors Dmitrijs Petrenko, grupas „Astro`n`out" soliste Māra Upmane-Holšteina, portāla „Delfi" galvenais redaktors Ingus Bērziņš, kā arī Armands Puče, Liliāna Ozoliņa un citi Latvijā iecienīti un apbrīnoti mediju pārstāvji.

„Bieži vien es dzirdu no studentiem, ka žurnālistam ir jābūt radošam un radošumu iemācīt nevar. Taču es uzskatu, ka labs žurnālists, pirmkārt, pārzina savu profesiju - sava amata noteikumus un likumus, kas ļauj viņam savu vēstījumu nodot auditorijai. Žurnālistika ir amats, nevis māksla. Pat ļoti talantīgie studenti bieži vien neiztur konkurenci un pazūd no profesijas, jo viņi savu talantu nespēj parādīt," skaidro studentu iecienīts mācībspēks, radoša personība un portāla „Politika.lv" galvenais redaktors Dmitrijs Petrenko.

Tikšanās paredzēta kādu brīdi pirms plkst. 12 Sociālo Zinātņu fakultātes Komunikācijas studiju nodaļas trolejbusā Inženieru ielas pieturā (blakus LU galvenajai ēkai Raiņa bulvārī 19).

Ceļojums sāksies plkst. 12, kad trolejbuss, skanot Māras Upmanes-Holšteinas dziesmai „Daļa Rīgas", tos LU SZF Komunikācijas studiju nodaļas reflektantus, kuri būs jau nokārtojuši pieteikšanās formalitātes, aizvizinās uz fakultāti, Lomonosova ielā 1a, kur organizēta ekskluzīva tikšanās ar nozares praktiķiem, lai neformālā gaisotnē jaunajiem censoņiem sniegtu iespēju precīzāk izprast studiju iespējas, perspektīvas, būtiskākos aspektus.

LU SZF Komunikācijas nodaļas absolventi ir Līva Boitmane, Iveta Elksne, Karīna Rubene, Juris Millers, Iveta Balode, Gustavs Terzens, Jānis Krēvics, Ija Cirecene, Zane Peneze, Kristīne Garklāva, Aija Kinca, Ivo Jurkāns, Dāvids Ernštreits, Elita Marga, Elīna Stengrēvica u.c.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV