Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Notiks Rīgas atpazīšanas maratons „Es pazīstu Rīgu, bet Tu?”

Inese Grandāne, 23.07.2009. 10:22

Sākot ar augustu, sākam īstenot lielo Rīgas atpazīšanas maratonu/ sacensību/ spēli „Es pazīstu Rīgu, bet Tu?”. Kopumā tā notiks divas reizes mēnesī, proti, vienu reizi mēnesī - otrdienās plkst 18.30 un sestdienā plkst 11.00. Pirmā spēle/sacensība plānota Vecrīgā 1. augustā.
Notiks Rīgas atpazīšanas maratons „Es pazīstu Rīgu, bet Tu?”

Ikdienas steigā mēs parasti paskrienam garām daudzām interesantām vietām un lietām, jo vienkārši nepietiek laika „pacelt acis augšup”. Tieši tas būs sacensības/ spēles „Es pazīstu Rīgu, bet Tu?” galvenais uzdevums. Noteiktā laika intervālā būs jāizpilda visi dotie uzdevumi – jāatpazīst konkrētais objekts pēc fotoattēla, jāatpazīst vieta, notikums un persona pēc apraksta utt. Vienlaicīgi tiks rīkotas divas grūtības pakāpes sacensības – A līmenis iesācējiem, kur būs jāatpazīst vispārzināmas vietas un lietas, un B līmenis, kur galvenais uzsvars tiks likts uz „citu” Rīgu. Gan A, gan B līmeņa spēle vienlaicīgi notiks vienā un tajā pašā pilsētas daļā, atšķirsies tikai objekti un laika intervāls, kādā tie būs jāatrod. Katra posma uzvarētāji saņems galveno balvu, bet visi pārējie dalībnieki saņems dažādas veicināšanas balvas no mūsu atbalstītājiem. Dāvanas nodrošina Laima, Plus Punkts, Dāvanu Serviss un Stenders. Dalības maksa 1,5 Ls no cilvēka!

Lai piedalītos iepriekš jāpiesakās uz e-pastu spele [at] citariga.lv norādot vārdu, uzvārdu, e-pastu, telefonu un grūtības līmeni, kurā vēlēsieties piedalīties!  Sīkāku informāciju iespējams saņemt rakstot uz e-pastu vai zvanot 26143120. Dalībnieku skaits ir ierobežots tāpēc aicinām pieteikties savlaicīgi.

citariga.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV