Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Atlikusi viena diena līdz RTU studentu uzņemšanas noslēgumam

Egita Kancāne, 27.07.2009. 18:11

Līdz 27.jūlija plkst. 17 Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) iesniegts 8481 pieteikums studijām. Pieteikumus studijām RTU pieņems vēl vienu dienu – 28.jūlijā.

Studentu uzņemšanas statistika fakultāšu griezumā šobrīd liecina par to, ka populārākās reflektantu vidū ir Inženierekonomikas un vadības fakultāte, Transporta un mašīnzinību fakultāte un Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte.

Inženierekonomikas un vadības fakultātē studijām saņemti 2183 pieteikumi, Transporta un mašīnzinību fakultātē – 1325 pieteikumi, Datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju fakultātē – 1238 pieteikumi, Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē – 844 pieteikumi, Būvniecības fakultātē – 794 pieteikumi, Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē – 706 pieteikumi, Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē – 584 pieteikumi, Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē – 184 pieteikumi.

Starp RTU filiālēm līdere ir Daugavpils filiāle – 322 pieteikumi. Liepājas filiālē iesniegti 201 pieteikumi studijām, Ventspils filiālē – 56.

RTU studentu uzņemšanas statistika studiju programmu griezumā liecina par to, ka populārākā studiju programma RTU ir "Uzņēmējdarbība un vadīšana", kurā saņemti 538 pieteikumi studijām. Otra populārākā RTU pamatstudiju programma ir "Telekomunikācijas" (509 pieteikumi), trešā – "Informācijas tehnoloģija" (472 pieteikumi), ceturtā – "Enerģētika un elektrotehnika" (403 pieteikumi), piektā –"Datorsistēmas" (394 pieteikumi), sestā – "Būvniecība" (350 pieteikumi).

Kā ziņots, RTU kopš 20. jūlija notiek jauno studentu uzņemšana pamatstudiju programmās. Līdz RTU jauno studentu uzņemšanas noslēgumam atlikusi viena diena. Studijām var pieteikties gan Rīgā, gan RTU filiālēs – Daugavpilī, Liepājā un Ventspilī. RTU uzņemšanas statistiku iespējams aplūkot RTU interneta mājaslapas (www.rtu.lv) sadaļā "Uzņemšana".

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV