Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Jaunpiebalgā notiks 16. Piebalgas novada kultūras svētki

Pārsla Jansone, 30.07.2009. 11:37

Jaunpiebalgā svinam 16. Piebalgas novada kultūras svētkus vasaras pilnbriedā no 14.-16.augustam.

14.augustā Zosēnos pie Skrāģu kroga

Pirmo reizi Jāņa Kalniņa operas "Lolitas brīnumputns" uzvedums Baņutas parka brīvdabas estrādē.

Uzveduma sākums 20 00.

15.augustā Jaunpiebalgā

Svinības visas dienas garumā sākot ar Pagastu promenādi 9 30 no Jaunpiebalgas vidusskolas un Svētku svinīga proponēšanu pie novada domes, turpinot ar umurkumuru, tirgošanos, uzņēmumu un pagastu prezentācijām, olu kaujām, nodzeršanos ar pienu, bonbongtūtām un cukurūdeni, Mārtiņa Sirmā labdarības šķovja baudīšanu, tautas tērpu izrādīšanu, šeptīgu triekšanos pēc naudas balvas, jaunākajām ziņām un avīžu zēniem un meitenēm, kā arī klasiskās mūzikas koncertu, bijušo pagastveču runām un apsveikumiem, kultūras namu vadītāju slavināšanās, "Piebalgas preces 2009"cildināšana, Piebalgas cepures blamierēšana un citas ...šanas.

Vakarā Andra Ērgļa un grupas "Credo" koncerts 2100, bet pusnaktī Piebalgas novada kultūras svētku noslēgumā vienreizējs ugunīgs priekšnesums "Uguns mistērija".

Un arī pēc tam lustes līdz rīta gaismai!

16.augustā Jaunpiebalgā

12 00 Jaunpiebalgas Sv.Toma baznīcā koncerts "Alfrēds Kalniņš un viņa laikabiedri". Piedalās J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studenti un pasniedzēji un Valsts 1. ģimnāzijas meiteņu koris "Sapnis". Diriģentes Iveta Rismane un Baiba Danovska.

Svētkus atbalsta Cēsu rajona padome, J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Operstudija "Figaro", SIA "Piebalgas alus", Nemateriālā kultūras mantojuma valsts aģentūra.

www.jaunpiebalga.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV