Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Merlins Mensons draud nogalināt žurnālistus

Ilze Malaševska, 30.07.2009. 14:32 | komentāri (3)

Amerikāņu rokmūziķis Merlins Mensons ir sašutis par to, ka žurnālisti par viņu publicē nepatiesu informāciju. Mūziķis ir paziņojis, ka ir gatavs cīnīties pret žurnālistiem un aicina arī savus fanus palīdzēt.
Merlins Mensons draud nogalināt žurnālistus

Mūziķis draudus publicējis interneta portālā Myspace.com. „Es varu, bet man nav jāatvaira nepatiesas apsūdzības, ko man piedēvē prese. Ja jums ir vajadzīgs mans kailfoto, lai pierādītu, ka es esmu krietni atšķirīgs no informācijas, ko prese par mani ir gatava safabricēt, tad tas ir vienkārši”, rakstīja mūziķis.

Merlins Mensons aicināja arī fanus pievienoties un sodīt tos žurnālistus, kas raksta par viņu nepatiesību. „Bet, ja vēl kāds „žurnālists” izdomās kādu nepatiesu stāstu par mani vai manu grupu, es personīgi vai ar manu fanu palīdzību, sagaidīšu viņus pie viņu mājām un pārbaudīšu to, cik daudz viņi patiesībā tic runas brīvībai”, skaidroja mūziķis. „Es izaicinu jūs vairs nerakstīt par lietām, kuras nevarat man pateikt sejā. Es likšu jums runāt. Lūk, tie ir draudi”.

Šobrīd medijos ir izskanējusi informācija, ka Merlins Mensons ir atkarīgs no kokaīna.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV