Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rēzeknes Augstskolā sveic tūkstošo reflektantu

Lolita Kivleniece-Kuzņecova, 03.08.2009. 14:19

No 17.jūlija Rēzeknes Augstskolā (RA) notiek reflektantu uzņemšana 2009./2010. studiju gadam. Topošo studentu atsaucība pirmajās divās nedēļās RA bija liela - dokumentus iesniedzis 1021 reflektants.

31.jūlijā Rēzeknes Augstskolā svinīgi tika sumināts tūkstošais reflektants. Latvijas Universitātes absolvente Diāna Stakanova turpmākos divus gadus studēs RA Ekonomikas fakultātē, apgūstot maģistra studiju programmu "Vadības zinātne". Studiju prorektore Angelika Juško-Štekele, sveicot tūkstošo Rēzeknes Augstskolas reflektanti D.Stakanovu, pateicās par to, ka viņa izvēlējusies studēt tieši RA un novēlēja sekmīgu studiju procesu.

"Rēzeknes Augstskolā studē daudzi mani draugi un paziņas, esmu dzirdējusi vislabākās atsauksmes par šo izglītības iestādi. Tā kā dzīvoju Rēzeknes rajona Kaunatas pagastā, lēmumu par studijām RA pieņēmu ļoti ātri. Ceru, ka maģistrantūrā iegūtās zināšanas man nākotnē noderēs," atzina Diāna Stakanova.

Jāpiebilst, ka reflektantu dokumentus pilna/nepilna laika pamatstudijām maksas grupās pieņems no 3.augusta līdz 14.augustam. Uz augstākās izglītības bāzes (maģistrantūrā, otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmās) līdz 21.augustam. Savukārt pilna/nepilna laika studijām doktorantūrā dokumentus pieņems no 31.augusta līdz 18.septembrim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV