Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Avārijā pie Ludzas iet bojā divi robežsargi

LETA, 07.08.2009. 11:41

Šorīt ceļu satiksmes negadījumā pie Ludzas gājuši bojā divi robežsargi, aģentūra LETA uzzināja Valsts robežsardzē (VRS).

Kā pastāstīja VRS Galvenās pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību dienesta galvenā inspektore Kristīne Pētersone, bojā gājušās personas ir Ludzas pārvaldes robežsargi, kuri liktenīgajā rītā bijuši ceļā uz dienestu.

Sīkākas detaļas par notikušo pagaidām nav zināmas, tās tiks noskaidrotas kriminālprocesa izmeklēšanas gaitā. Uz notikuma vietu no rīta bija devusies arī VRS Ludzas pārvaldes vadība.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka plkst.5.30 policija saņēma informāciju no garāmbraucošas automašīnas vadītāja, ka autoceļa Felicianova-Ludza 3.kilometrā automašīna "BMW 525" nobraukusi no ceļa un ietriekusies kokā.

Notikuma vietā policijas darbinieki noskaidrojuši, ka no gūtajām traumām miris automašīnas vadītājs - 1986.gadā dzimis vīrietis, kā arī pasažieris - 1981.gadā dzimis vīrietis.

Ludzas rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Jeļena Rutkovska aģentūru LETA informēja, ka vietā, kurā noticis ceļu satiksmes negadījums, bijis ceļa līkums. Ceļš bijis ar cieto segumu.

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas, nozīmēta tiesu medicīniskā ekspertīze. Policija turpina skaidrot negadījuma apstākļus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV