Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pirmo reizi Rīgas svētkos Daugavas akvatorijā notiks Rīgas ūdens svētki

Kristīne Runce, 11.08.2009. 09:44

22. augustā Daugavā, teritorijā starp Akmens un Vanšu tiltiem pirmo reizi notiks RĪGAS ŪDENS SVĒTKI ar RE&RE atbalstu. Pasākums notiks Rīgas svētku ietvaros no plkst. 14:00 līdz 17:00 un laikā no 16:00 RĪGAS ŪDENS SVĒTKU aktivitātes notiks arī uz Krastmalas lielās skatuves.
Pirmo reizi Rīgas svētkos Daugavas akvatorijā notiks Rīgas ūdens svētki

Pasākumā būs iespēja redzēt ne tikai ūdens motociklu spēcīgākos braucējus, bet arī šā sporta veida atraktīvākās un redzamākās personības. Sacensības notiks ūdens motocikliem dažādās klasēs. RĪGAS ŪDENS SVĒTKOS savu dalību pieteikuši pasaulē slaveni ūdens moto sporta profesionāļi - Aleksandrs Kuramšins, Jekaterina Tolknova, Nellija Šlēgelmilha, Liene Allere un daudzi citi. Redzēsim labākos ūdens moto sporta braucējus no Kazaņas, Brjanskas, Maskavas, Pēterburgas un citām pilsētām. Sacensībās un paraugdemonstrējumos uz ūdens piedalīsies Latvijas, Krievijas, Baltijas un Skandināvijas valstu pārstāvji, kuriem ir augsti rezultāti starptautiskās sacensībās, t.sk. pasaules čempioni un čempionātu līderi.

Sacensību noslēgumā būs „Freestyle Show”, kuru izpildīs Eiropas foršākie ūdens motociklisti. Šāds šovs notiks pirmo reizi Latvijas vēsturē un būs redzams tieši Rīgas svētku laikā pilsētas iedzīvotājiem un viesiem.

"Man ir prieks, ka Rīgas svētku programma ir daudzveidīga un saistoša rīdziniekiem un pilsētas viesiem ar visdažādākajām interesēm. Cilvēki varēs piedalīties gan mūzikas, gan sporta un izklaides pasākumos, arī Ūdens svētki noteikti izraisīs lielu pilsētnieku interesi," norāda Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs.

Svētku organizators, Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems atzīst: "Rīgas pilsēta ir īpaša ar saviem ūdeņiem un mūsuprāt RĪGAS ŪDENS SVĒTKI ir īstais pasākums, kurš šos ūdeņus apdzīvo ar sportisku programmu. Domāju, ka iespēja redzēt pašā Rīgas centrā sacenšamies labākos ūdens motosportistus ir notikums, kas piesaistīs ne tikai sporta fanus, bet ikvienu pilsētas iedzīvotāju un ciemiņu."

Skatītājiem, kas vēlas RĪGAS ŪDENS SVĒTKUS vērot no AB DAMBJA, tikties ar sportistiem, klausīties sportiskos komentārus un piedalīties konkursos iespējams iegādāties VIP ieejas kartes. VIP biļešu īpašniekiem ieeja AB DAMBĪ jau no plkst. 12:00. Ieejas kartes pieejamas "BIĻEŠU SERVISA" kasēs visā Latvijā, vienas ieejas kartes cena - Ls 10, bērniem līdz 16 gadiem ieeja bez maksas.

RĪGAS ŪDENS SVĒTKI top sadarbībā ar Rīgas domi, būvfirmu RE&RE, pasākumu operatoru UNTITLED un informatīvajiem atbalstītājiem - Radio SWH, Sporta Avīzi, žurnālu ŽZL un interneta portāliem www.tvnet.lv, www.orb.lv, www.fhm.lv, www.parsportu.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV