Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Latvijas Universitātē turpinās pieteikumu pieņemšana studijām

LU Preses centrs, 11.08.2009. 12:50

Latvijas Universitātē turpinās pieteikšanās pamatstudijām un augstākā līmeņa studijām vairākās studiju programmās. Savukārt nākamnedēļ, 17.augustā, sāksies pieteikumu pieņemšana doktorantūrā.

Pamatstudijās (bakalaura, profesionālā bakalaura, 1.līmeņa profesionālās un 2.līmeņa profesionālās studiju programmas) vēl iespējams pieteikties 9 dažādās studiju programmās Ekonomikas un vadības fakultātē, 4 – Filoloģijas un mākslas zinātņu fakultātē, 4 – Fizikas un matemātikas fakultātē, 1 - Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē, 1 – Medicīnas fakultātē, 6 – Moderno valodu fakultātē, 8 – Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē, 1 – Teoloģijas fakultātē, 2 – Vēstures un filozofijas fakultātē, 2 – Sociālo zinātņu fakultātē, 1 – Juridiskajā fakultātē, kā arī Pedagoģijas bakalaura studiju programmā Valkas filiālē.

Augstākā līmeņa studijām (maģistra, profesionālā maģistra un 2.līmeņa profesionālās studiju programmas) var pieteikties 12 studiju programmās Ekonomikas un vadības fakultātē, 5 – Filoloģijas un mākslas zinātņu fakultātē, 6 – Fizikas un matemātikas fakultātē, 1 – Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātē, 2 – Juridiskajā fakultātē, 3 – Ķīmijas fakultātē, 3 – Moderno valodu fakultātē, 8 – Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātē, 2 – Teoloģijas fakultātē, 2 – Datorikas fakultātē un 2 – Vēstures un filozofijas fakultātē.

Pieteikumus studijām var iesniegt Latvijas Universitātes fakultātēs līdz augusta beigām. Augstākā līmeņa studiju programmām iespējams pieteikties arī elektroniski. 

Par studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem un pieteikumu pieņemšanas laikiem un vietu uzzināsiet: www.gribustudet.lv. Informācijas tālr. 67034444.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV