Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas svētkos krastmalā darbosies prezentāciju zona

Sporta attīstības centrs, 12.08.2009. 13:05

Rīgas svētkos, 22. augustā, 11. novembra krastmalas sporta zonā būs speciāla vieta prezentācijām, kurā ikviens varēs iepazīties un izmēģināt dažādus trenažierus, apgriezt matus pie profesionāliem frizieriem un uzzināt vairāk par uztura bagātinātājiem, kā arī izmērīt asinsspiedienu.

Rīgas pilsētas fitnesa klubus pārstāvēs pavisam nesen atvērtais klubs GLOBAL FINESS. Šīs telts apmeklētāji varēs izmēģināt spēkus uz speciāla trenažiera un iepazīties ar SPA piedāvājumiem. Tāpat varēs iepazīties ar Rīgas Olimpisko vingrošanas skolu, kurā jau tagad nodarbojas vairāki simti dažāda vecuma jauniešu. Varbūt, ka viņu piedāvājums ieinteresēs arī Jūs?

Tiem, kuriem nav laika apmeklēt frizieri, šeit būs iespēja to izdarīt. Pasākuma atbalstītāji LOREAL prezentēsies ar speciāku telti, kurā visas dienas garumā darbosies profesionāli frizieri.

Vai Jūs ziniet, ka Latvijā tagad ir pieejams īsts minerālūdens? Tas ir Stelpes Minerālūdens. Prezentāciju zonā būs iespēja iepazīt pirmo Latvijas minerālūdeni, kurš nāk no Latvijas zemes dzīlēm.

Tiem, kuri nopietni nodarbojas ar spēka sporta veidiem vai daudz skrien, peld vai brauc ar riteni, noteikti būs interesanti iepazīties ar Veselības Pasaules prezentāciju. Ikviens varēs iepazīt uztura bagātinātājus, kuri lieti noderēs ne tikai profesionāļiem, bet arī jeb kuram, kurš ciena aktīvu dzīves veidu.

Par apmeklētāju veselību rūpēsies SPORTA LABORATORIJA. Vēlaties izmērīt asinsspiedienu? Gribat uzzināt kā kontrolēt savu veselības stāvokli? Šī būs īstā vieta šim nolūkam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV