Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rīgas dome gatava pārņemt savā īpašumā Daugavas stadionu

LETA, 21.04.2007. 09:40 | komentāri (1)

Rīgas dome uzskata par iespējamu pārņemt savā īpašumā Daugavas stadionu (DS), atbildes vēstulē izglītības un zinātnes ministrei Baibai Rivžai (ZZS) norāda galvaspilsētas mērs Jānis Birks (TB/LNNK).
Rīgas dome gatava pārņemt savā īpašumā Daugavas stadionu
Birks norāda, ka, ņemot vērā Rīgas domes prioritātes, DS pārņemšana varētu tikt realizēta pēc Vispārējiem latviešu dziesmu un deju svētkiem, kas notiks nākamā gada vasarā.

Jau ziņots, ka līdz ar Dziesmu un deju svētku tuvošanos aktualizējies jautājums par DS stāvokli un tā turpmāko attīstību.

Pirms pāris nedēļām amatu zaudējis DS vadītājs Kaspars Timermanis, kura vietā par DS valdes locekli iecelts Klāvs Līpiņš.

Lai stadionu sagatavotu svētku rīkošanai, pagājušajā nedēļā tika uzsākta DS rietumu tribīņu ekspertīze, kuras pilnīgu atzinumu kopā ar Izglītības un zinātnes ministrijas izstrādāto stadiona attīstības plānu maija sākumā paredzēts izskatīt Ministru kabineta sēdē.

Paredzams, ka ekspertīzē noteiktais nepieciešamais stadiona remonts notiks šovasar.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV